Annonce
Portræt

Nicole glæder sig til at få travlt

Nicole Leicht Oszadlik er netop startet i et halvt år som journalistpraktikant på folkebaldet. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Folkebladets nye journalistpraktikant ser frem til daglige deadlines.

Viborg: Selvom Nicole Leicht Oszadlik allerede har været et år i praktik på sin journalistuddannelse, ser hun meget frem til at lave klassisk journalistik i sit halve år på Viborg Stifts Folkeblad.

- Jeg har været i praktik i informationsafdelingen i psykiatrien i Region Syddanmark, og selvom det har været meget spændende og lærerigt, glæder jeg mig rigtig meget til at lave "rigtig" journalistik, siger den 22-årige aarhusianer.

Hun erkender blankt, at hun - trods et godt praktikophold i Region Syddanmark - ser frem til at have lidt mere travlt.

- Jeg er nok en person, der arbejder bedst, når der er en deadline, og det skal gå lidt hurtigt, så det bliver godt at komme til at arbejde på et dagblad, siger Nicole Leicht Oszadlik.

Annonce

Oplagt kombination

Nicole Leicht Oszadlik vidst for øvrigt ret tidligt, at hun ville være journalist.

- Jeg har altid godt kunnet lide at skrive, og da jeg så også fik interesse for de samfundsvidenskabelig fag, var journalistikken jo et oplagt område at kombinere de to ting, siger Nicole Leicht Oszadlik, der helt naturligt også har udviklet en vis interesse for sundhedsområdet.

- Men jeg glæder mig nu også til at prøve noget nyt, og jeg har det godt med, at lokaljournalistik byder på lidt af hvert, siger hun.

I fritiden dyrker Nicole Leicht Oszadlik gerne fitness og styrketræning, ligesom hun meget gerne synger og også selv kan spille guitar på et rimeligt niveau til sin sang.

Sit noget sjældne efternavn har hun for øvrigt fra sine ungarske aner i femte generation tilbage.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce