Annonce
Viborg FF

Noget at samles om mandag aften - folkebladet sender direkte tv om Viborg FF

Folkebladet sender mandag aften en direkte tv-udsendelse, hvor vi sætter fokus på Viborg FF. Udsendelsen bliver produceret i samarbejde med det lokale firma Earvox.Arkivfoto: Morten Dueholm
Når vi nu ikke kan samles om at se fodbold, så håber folkebladet, at viborgenserne kan samles om en tv-udsendelse, som sætter fokus på den aktuelle tilstand hos Viborg FF.
Annonce

Viborg: Det er efterhånden længe siden, at lokale fodboldfans og viborgensere med sympati for Viborg FF har kunnet samles om at følge Jeppe Grønning og kompagni i kamp på grønsværen.

Corona-krisen har i godt en måned sat fodbolden på standby. Og i skrivende stund ved ingen, hvornår spillet på banen kan genoptages.

De manglende kampe betyder ikke blot, at aftener eller weekend-eftermiddage skal bruges på andet end at følge Viborg FF.

Nedlukningen kommer også til at gøre ondt på økonomien i sportsbranchen - herunder Viborg FF.

Den lokale klub har derfor i flere uger haft gang i en støttekampagne, hvor man via køb af støttepakker kan hjælpe klubben i krisetiden.

Men hvordan går det med kampagnen? Hvad gør bestyrelsen og ledelsen for at komme igennem krisen, og hvordan ser fremtiden ud for klubben på den anden side af coronaen.

Det er nogle af de spørgsmål, som vi søger svar på, når folkebladet mandag aften klokken 19.00 blænder op for en direkte tv-udsendelse, hvor vi tager temperaturen på det lokale fodboldflagskib.

Udsendelsen kan ganske gratis ses via viborgfolkeblad.dk og er produceret i samarbejde med det lokale firma Earvox.

Undervejs i udsendelsen vil folkebladets sportsjournalist Christian Hald og sportsredaktør Danni Kristensen interviewe flere "gæster", som er med i udsendelsen via en videoforbindelse.

Blandt dem er formanden for Viborg FF's bestyrelse Kim Nielsen, klubbens direktør Morten Jensen samt en tidligere anfører, som har valgt at støtte sin gamle klub.

Vi har dog også fået tilsagn om medvirken fra en af de mange fans, som har støttet klubben - og så ved vi, at borgmester Ulrik Wilbek vil sætte ord på, hvorfor Viborg Kommune er trådt til med økonomisk hjælp.

Vi håber også at have hul igennem til en af Viborg FF's sponsorer, ligesom der inden mandag aften kan ske udviklinger, som vi også vil tage med i programmet.

Borgmester Ulrik Wilbek, VFF's bestyrelsesformand Kim Nielsen, direktør Morten Jensen og den tidligere anfører Jonas Kamper er blandt gæsterne i mandagens live-udsendelse. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce