Annonce
Viborg

Nordisk Film køber Fotorama

Bente og Bent Paulsen sælger livsværket Fotorama til Nordisk Film Biografer. Foto: Morten Pedersen

Viborg-biografen Fotorama er blevet solgt til Nordisk Film, som i forvejen ejer 22 biografer landet over.

Viborg: Bente og Bent Paulsen har solgt deres livsværk, Fotorama, til Nordisk Film Biografer.

Dermed glider byens biograf af lokale hænder, når ejerskiftet formelt sker den 1. januar 2019.

Paulsen-parret har drevet og ejet Fotorama siden 1980.

Nordisk Film ejer i forvejen 22 danske biografer, og selskabet giver i en pressemeddelelse udtryk for, at man er glad for og beæret over, at Bent og Bente Paulsen har sagt ja til at lade netop Nordisk Film overtage de store lærreder på Tingvej.

- Vi er meget stolte over, at Bente og Bent (Paulsen, red.) har valgt at sælge deres livsværk til os i Nordisk Film Biografer. Det er en stor tillidserklæring. Fotorama er en meget veldrevet og moderne biograf, der er et markant bidrag til områdets kulturliv. Vi vil gå ydmygt til opgaven med at føre biografen videre i samme ånd som Bente og Bent, og vi vil sørge for, at biografen bliver ved med at fremstå attraktiv og nyskabende for de mange gæster, siger Casper Bonavent, som er direktør i Nordisk Film Biografer.

Passer godt ind

Casper Bonavent fortæller samtidig, at han er fuld af beundring for den kæmpeindsats, Bente og Bent Paulsen i snart 40 år har lagt i at give viborgenserne den bedst mulige biografoplevelse.

Nordisk Film Biografer er landets største biografkæde, oplyser man i pressemeddelelsen, og Casper Bonavent siger til Viborg Stifts Folkeblad, at viborgenserne ikke skal forvente en meget anden oplevelse, end de er vant til:

- Det er ret vigtigt for os, at vi kan bevare den ånd, der er i Fotorama. Det virker som en veldrevet biograf, så vi skal gerne komme med noget fornyet energi, men vi har ikke tænkt os at lave de store ændringer. Vi kører også videre med det samme personale og vil stadigvæk - i Nordisk Film-stil - satse på høj kvalitet og gode oplevelser. Over tid vil vi så se på, hvordan vi kan højne de oplevelser.

Ifølge Casper Bonavent er Fotorama en biograf i høj kvalitet, med glade gæster og med et stabilt publikum.

- Hvilket jo gør det til en fornuftig forretning, som han siger.

- Samtidig er vi selvfølgelig interesserede i at være repræsenteret i hele landet, og Viborg ligger i et område, hvor vi ikke har andre biografer. Derfor passede det rigtig, rigtig godt ind, at vi kunne overtage Fotorama i Viborg.

I forbindelse med ejerskiftet kommer biografen til formelt at hedde Nordisk Film Biograger Viborg Fotorama - men vil ifølge direktøren bare blive kaldt Fotorama. Det er en anerkendelse af, at navnet med sin 104-årige historie står stærkt i byen.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Viborg FF For abonnenter

Analyse: Viborg FF parerede for meget i den sidste halve time

Annonce