Annonce
Viborg

Nordisk mad i mesterklassen fra Skov

Uhm. Portionerne fra Restaurant Skov venter på det smagende og bedømmende publikum. Privatfoto

Hald Ege: Blandt de allerbedste i Norden opnåede Restaurant Skov i Hald Ege at blive næstbedst, da madmessen Copehagen Cooking bød på ædel dyst i nordisk madkunst.

Hald Ege: Blandt de allerbedste i Norden opnåede Restaurant Skov i Hald Ege at blive næstbedst, da madmessen Copehagen Cooking bød på ædel dyst i nordisk madkunst.

10 ypperlige restauranter fra Norge, Sverige og Danmark deltog i konkurrencen. Restaurant Skov på Niels Bugges Hotel bød på en lækker mundfuld af rensdyr, rødbede, hybenrose, røget friskost og solbær.

Lækkerierne fra køkkenchef Peter Madsen i Hald Ege fik 216 »stemmegafler«. Denne gang måtte Peter Madsen se sig distanceret af Restaurant Salt, som fik hele 451 gafler. Nummer tre var Michelin-restauranten AOC, som endte med at have 183 gafler.

Sidste år vandt Restaurant Skov over Restaurant Salt. Men Peter Madsen viger gerne pladsen, for han er særdeles stolt af sin andenplads.

»Restaurant Salt satte med 10 kokke alt ind på at vinde i år. Vores hold bestod af en elev og mig. Vi havde den glæde, at Claus Meyer kom hen og smagte på vores mad, og vi fik stor anerkendelse,« siger Peter Madsen.

Lige den anerkendte menu skal gæsterne ikke vente at finde på Restaurant Skov. Men køkkenchefen kan love retter, der er med inspiration fra den.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce