Annonce
Viborg FF

Nordjysk teenage-angriber: - Viborg FF er et godt sted at udvikle sig

Den 17-årige angriber Christian Wagner mener, at VFF er et godt sted at udvikle sig. Foto: Morten Pedersen
17-årige Christian Wagner er kommet til Viborg FF fra AaB. Den unge angriber skal lige finde sig til rette, men så tror han også på, at Viborg er stedet, hvor han kan forfine sin veludviklede målnæse.
Annonce

Fodbold: Endnu en teenager er nu en del af Viborg FF's trup.

Den 17-årige angriber Christian Wagner er i gang med sine første dage i Viborg FF efter at være blevet hentet i AaB på en kontrakt gældende frem til sommeren 2023.

- Det er fedt at prøve. Det er min første tid med seniorfodbold - jeg har snuset lidt til det i AaB - men det er meget nyt lige nu, siger Christian Wagner, der føler, at både trænere og holdkammerater tager godt imod ham.

- Det virker som nogle rigtig gode fyre, og jeg oplever det som en rigtig god gruppe, hvor der er god harmoni, siger han.

Det var allerede i efteråret, at det blev officielt, at han skiftede AaB ud med Viborg. Skiftet endte med at at betyde, at han ikke fik synderligt meget spilletid på det U19-hold, som han spillede på i Aalborg, og derfor føler han også, at han har et lille efterslæb.

- Det har været nogle hårde måneder, hvor det ikke er blevet til meget spilletid, så jeg har mest af alt bare ventet på, at det ville blive januar, så jeg kunne komme herned og komme i gang.


Det er noget helt andet det her. Der er noget af et skridt fra U19-fodbold til et tophold i 1. division

Christian Wagner, Viborg FF-angriber


- Så jeg kan godt mærke, at jeg lige skal finde "touchet" på bolden igen. Der er også noget fysisk, men så snart det kommer, så skal det nok blive godt det hele, siger angriberen.

- Jeg skal lige vænne mig til intensiteten. Det er noget helt andet det her. Der er noget af et skridt fra U19-fodbold til et tophold i 1. division. Men jeg føler, at jeg kan være med - især når jeg lige finder fodfæste.

- Mine afslutninger plejer for eksempel at sidde på rygraden, men efter ikke at have spillet så meget, så skal jeg lige i gang igen, siger han.

Annonce

Næsen forfines i Viborg

Det er ikke set så ofte før, at VFF har hentet spillere fra ungdomsafdelingerne i de andre danske klubber.

Og Christian Wagner havde tilmed som topscorer i U17-ligaen gjort opmærksom på, at han besad en ægte målnæse.

Den unge nordjyde følte, at VFF var det rigtige sted at forfine den næse.

- VFF er et godt sted at udvikle sig. Jeg kender et par stykker hernede, og jeg har blandt andet spillet sammen med Sofus Berger på landsholdet. Jeg har kun hørt godt om VFF, så da Jesper Fredberg introducerede projektet for mig, så var jeg klar lige med det samme, siger Christian Wagner.

Den 17-årige angriber ved godt, at han skal bruge noget tid på at slå igennem i voksenfodbolden.

- Nu skal jeg lige lære spillerne og spillestilen at kende, da mønstrene er nogle andre end i AaB. Men jeg håber selvfølgelig, at jeg på sigt kan få masser af spilletid. Men lige nu og her handler det om at lære fra de andre, siger Christian Wagner.

- Nu skal jeg lige i gang, men kan jeg spille nogle gode reserveholds- eller træningskampe, så kan jeg måske få nogle indhop. Det er det, som jeg håber på - og det er derfor, at jeg er kommet, siger han.

Christian Wagner skal lige finde sine fødder, men når det kommer er han sikker på, at VFF er det rigtige sted at udvikle sig. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
USA

Følg præsident-skiftet i USA: Trump har efterladt afskedsbrev til Biden

Annonce