Annonce
Sport

Norsk raseri efter EM-kamp i Rumænien: Det er en parodi

Inquam Photos/Reuters
Norges assistenttræner Per Joar Hansen kalder EM-kvalifikationskampen mod Rumænien for en joke.

Norges fodboldlandshold er stærkt utilfreds med, at op mod 30.000 børn ledsaget af voksne fik lov til at se EM-kvalifikationskampen mellem Rumænien og Norge på stadion tirsdag aften i Bukarest.

Det europæiske fodboldforbund (Uefa) havde tildelt Rumænien en straf på, at kampen skulle spilles for tomme tribuner efter flere episoder med racismetilråb i Rumæniens kvalifikationskampe mod Spanien og Malta tidligere i turneringen.

Men de mange tusinde børn og voksne fik alligevel lov til at komme ind, hvilket Norges assistenttræner, Per Joar Hansen, kalder en parodi.

- Det her er blevet en joke fra Uefa, siger Per Joar Hansen til det norske medie Dagbladet efter kampen.

- Jeg fatter ikke, hvordan det er muligt at slippe så mange tilskuere ind i en kamp, hvor holdet egentlig har fået en straf. Det må Uefa kigge på, siger han.

Norge har indsendt en klage til Uefa.

- Det bliver en joke, når vi står med skiltene med teksten "nej til racisme" før kampen. Det er håbløst, siger Per Joar Hansen.

Kampen endte 1-1, og Norge er dermed fire point efter Sverige på andenpladsen, der giver adgang til EM. Der resterer to kampe.

/ritzau/

Annonce
Per Joar Hansens citater til Dagbladet
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Henriks hjem skal (måske) jævnes med jorden: Jeg synes, at samfundet spilder en masse ressourcer på at rive noget ned, som fungerer

Viborg

Projekt til en halv milliard: Fire etageejendomme skal rives ned i viborgensisk ghetto

Viborg

Thorning tilbage på TAW?

Annonce