Annonce
Rundt om Viborg

Nu er Ørums stifindere igen klar til traveture

Turen går blandt andet til Ø Bakker i Stifindergruppens forkortede sæson. Arkivfoto: Morten Dueholm
Den første del af sæsonen blev ikke til noget for stifinderne i Ørum, men nu genoptager man aktiviteterne.
Annonce

Ørum: Stifindergruppen i Ørum arrangerer nu igen vandreture i Ørum og nærmeste omegn for byens borgere. Den første del af dette års sæson blev aflyst på grund af forsamlingsrestriktionerne i forbindelse med corona, så halvdelen af aktiviteterne blev skåret væk, men nu er man klar igen.

Årets første tur gennemføres mandag den 8. juni. Den går til langdyssen Jyndovnen i Tjele Skov. På turen vil Svend Håkon Jensen fortælle om stedet.

Man når en tur mere inden sommerferiepausen. Det bliver mandag den 22. juni, hvor man tager en en cykel/vandretur til ”Det grønne område” på Hulbækvej. Derfra forbi Kvorning Mølle og tilbage til ”Det grønne område”.

Annonce

Start fra Martins Plads

Efter sommerferien begynder Stifinderne mandag den 3. august med en tur ad Søndermarksvej til Ø Bakker og tilbage forbi Velds Mølle, og mandag den 17. august gennemføres årets sidste tur. Den går til Hulbækvej 39. Her vil Astrid og Kaj Thuesen fremvise deres have med blomstrende georginer.

Som sædvanlig begynder alle ture ved Martins Plads i Ørum. De to første kl. 19 og de to sidste kl. 18.30. Stifinderne fortæller, at der på grund af smittefaren ikke vil blive serveret kaffe. Der vil blive holdt pauser på turene, hvor deltagerne kan nyde egne medbragte forfriskninger.

Hver tur er på mellem fem og ni kilometer. Alle husstande i Ørum har fået en folder med flere oplysninger om turene. Det er gratis at gå med, og alle er velkommen, fortæller stifindergruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce