Annonce
Viborg

På vej mod normal hverdag: Kommunen lukker corona-site

En stor del af hverdagen ligner sig selv igen for de fleste. Men man skal stadig tænke lidt over sin hygiejne. Corona eller ej ... Arkivfoto: Morten Pedersen
Hverdagen er snart så normal igen, at Viborg Kommune lukker sin særskilte hjemmeside for corona-opdateringer.
Annonce

Viborg: En lille, men dog illustrativ milepæl på vejen imod en mere normal hverdag:

Viborg Kommune har nu valgt at lukke sin særlige hjemmeside, corona.viborg.dk, der siden midten af april har forsynet borgerne med informationer i en til tider kaotisk tid, hvor intet længere var, som vi kendte det.

Hjemmesiden indeholdt information om, hvilke kommunale aktiviteter der var åbne eller lukkede, samt nyt om hvordan og hvornår myndighedernes retningslinjer i praksis blev gennemført lokalt.

Men ligesom coronaen lukkede store dele af samfundet, er det nu samfundet, der svarer igen og lukker hjemmesiden: Efterhånden er de fleste aktiviteter helt eller delvist genåbnede, så en særskilt corona-hjemmeside giver ikke længere mening, lyder vurderingen.

Nu kan man i stedet finde lokale, kommunale informationer om corona-virus, der hvor man normalt finder information om kommunens tilbud. Det kan for eksempel være på viborg.dk eller på de forskellige institutioners hjemmesider.

Forældre til skolebørn, pårørende på plejecentre med flere vil fortsat få direkte besked, hvis der er særlige omstændigheder eller ændringer på netop det område eller den institution, de er tilknyttet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce