Annonce
Kultur

Nu er det igen muligt at nyde en film i biografens mørke

Publikum opfordres til at købe billetterne hjemmefra. Privatfoto
Bjerringbro Biograf åbnede igen tirsdag - dog kun med 32 pladser.
Annonce
Bjerringbro: Bjerringbro Biograf er som biografer over det ganske land igen åben. Efter godt tre måneders corona-lukning, kan Bjerringbro-borgerne igen nyde en film på et stort lærred. For at sikre sikkerheden er er der nu afstand mellem publikum, og der er også håndsprit til gæsterne.
- Folk er tilsyneladende tilbageholdende med at komme i biografen. Her de første dage har vi meget få reserveringer til Biografklub Danmark filmen ”Bombshell”. Men det er selvfølgelig også en film, der blev vist, før vi lukkede i marts, siger næstformand for biografens bestyrelse Corinna Breitzke, som glæder sig over, at det ser bedre ud senere på ugen
- Forsalget til filmen ”Little Women”, der vises fra på lørdag, ser straks noget bedre ud. Dog kan vi se, at der endnu ikke er samme antal reserveringer, som vi ofte er vant til ved Biografklub Danmark film. Indtil videre har vi også kun få reserveringer til weekendens børneforestillinger. Dette er dog ikke usædvanligt i forhold til årstiden, da familier ofte beslutter spontant og til dels afhængig af vejret, hvad de vil foretage sig med børnene, siger Corinna Breitzke.
Annonce

Sikker oplevelse

Faktisk fik biograferne lov til at genåbne allerede 28. maj, men mange steder har det krævet en del forberedelse, før man med corona-forholdsregler kan tage imod publikum. Dette er også tilfældet i Bjerringbro Biograf, hvor man følger myndighedernes anvisninger.
- Vi overholder retningslinjerne til punkt og prikke, for det skal være en god og sikker oplevelse både for publikum og vores frivillige. Vi har opsat håndsprit, ændret på flowet i foyeren, lavet afskærmninger, opsat infoskilte, lagt striber på gulvet og indført ekstra rengøring af kontaktpunkter. Når vi lægger program, tager vi ekstra hensyn, så vores gæster i højere grad fordeles ud på forskellige tidspunkter, fortæller Corinna Breitzke.
Annonce

Køb online

På biografens hjemmeside opfordres til, at man bestiller og køber billetter på hjemmesiden, så ekspeditionen lettes, ligesom publikum opfordres til at bruge betalingskort ved køb i kiosken.
Biografens billetsystem er sat op, så det automatisk skaber plads mellem sæderne, så grupper kan sidde samlet med afstand til andre gæster. Dermed følger biografen de vejledninger, som myndighederne meldte ud, før biograferne 28. maj fik lov til igen at vise film for publikum.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce