Annonce
Rundt om Viborg

Nu kan man igen hente Post Nord-pakker hos købmand

Man kan nu også hente og sende pakker hos den nye købmand i Rødding. Arkivfoto: Morten Dueholm
Min Købmand i Rødding har fået en Post Nord Collect Shop, hvor man kan hente pakker og sende pakker og breve.
Annonce

Rødding: Rødding-borgerne har i en periode måttet undvære deres dagligvarebutik. Landsbyens brugs lukkede ved juletid sidste år, og så var byen butiksløs, ind til man på borgernes eget initiativ fik åbnet en borgerejet købmandsbutik, Min Købmand, i den tidligere brugsbygning. Nu har Rødding-borgerne også fået mulighed for at hente og sende pakker hos købmanden. Post Nord har åbnet en såkaldt Collect Shop hos købmanden.

I collect shoppen kan man i hele butikkens åbningstid hente pakker samt sende pakker og breve, som man har frankeret hjemmefra.

- Det betyder meget for os, at vi nu også kan tilbyde vores kunder at udlevere pakker fra nethandlen. Vi har glædet os til at komme i gang og ser frem til samarbejdet med Post Nord, siger Kenneth Jul, der driver Min Købmand.

Helle Jeppesen, der er distriktschef i Post Nord, er på samme måde tilfreds med, at Post Nord nu får endnu et udleveringssted i Tjele-området. Post Nord åbner i løbet af i år næsten 500 nye udleveringssteder og når dermed op på at have cirka 2000 udleveringssteder over hele landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce