Annonce
Erhverv

Nu rykker maskinerne ind: Lokale investorer står bag nyt byggeprojekt i Arnbjerg

Mens der endnu lå et lag af hvidt sne på jorden, tog de tre herrer Morten Nielsen, Jesper Thybo og Claus Bertelsen det første spadestik til Hyacinten i Arnbjerg. Pressefoto: John Madsen
Det er lutter lokale kræfter, der økonomisk står bag de 37 boliger, der i løbet af de kommende måneder vil dukke op på Hyacinten i Arnbjerg.

Viborg: Når juleklokkerne kimer i slutningen af december, vil der efter planen stå 37 spritnye rækkehuse og trone på bakken over Søndersøs sydøstlige bred.

Første symbolske spadestik er taget, og meget snart rykker de store entreprenørmaskiner ind på grunden, som til jul vil bære vejnavnet Hyacinten.

Projekt Hyacinten rummer rækkehuse fra 100 til 140 kvadratmeter med priser fra 2,2 til 3,7 millioner kroner, og bag projektet står lutter lokale investorer, som glæder sig over at være med til at investere i deres egen by.

- Viborg er en by i positiv udvikling. Vi oplever stor interesse for at bygge og bo i byen, og der skulle heller ikke mange kopper kaffe til, før der blev nikket samtykkende rundt om bordet, siger Jesper Thybo, der sammen med makkeren Jesper Lauridsen er blandt de lokale investorer og en del af MK Huse, som skal stå for hele entreprisen, der forventes delvist indflytningsklar ved juletid i 2021.

- Nu glæder vi os bare til for alvor at tage hul på hele byggeprocessen omkring Hyacinten, siger han.

Sådan kommer det nye område Hyacinten til at se ud, når det står færdigt. Pressefoto: Nybolig
Annonce

Salg i gang

Finansieringsselskabet Vexa, som holder til på Farvervej, og direktøren for Peter Larsen Kaffe, Claus Bertelsen, er også med på holdet af investorer bag Hyacinten i Arnbjerg.

- Vi har store forventninger til Arnbjerg-området qua den ambitiøse måde, man har tænkt byudvikling på. Kombinationen af rekreative områder, offentlige institutioner og gode indkøbsmuligheder, spændende byggerier og naturen lige uden for døren er helt unik og med bæredygtighed som en central fællesnævner. Det er yderst positivt, at både kommune og de nuværende boligejere i Arnbjerg i den grad har været visionære, siger Claus Bertelsen.

Salget af de kommende 37 boliger er allerede godt i gang, og nogle af dem er allerede blevet solgt.

Det er Nybolig i Viborg, der står for salget af husene.

De i alt 18.000 kvadratmeter byggejord med udsigt til Søndersø blev sat til salg af Viborg Kommune i slutningen af 2020.


Det er yderst positivt, at både kommune og de nuværende boligejere i Arnbjerg i den grad har været visionære

Claus Bertelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce