Annonce
Viborg

Giv dit bud: Hvem skal indstilles til årets erhvervspriser?

Prisen for bæredygtighed og social ansvarlighed (i år blot Verdensmålsprisen) gik sidste år til Havredal Praktiske Uddannelser. Foto: Morten Pedersen
Viborgegnens Erhvervsråd håber på mange indstillinger til de seks forskellige priser, der uddeles i år.

Viborg: Sidst i november uddeler Viborgegnens Erhvervsråd sine årlige priser til det lokale erhvervsliv ved et storstilet show. Men hvem skal egentlig have årets priser?

Det kan alle og enhver faktisk få en vis indflydelse på, for man kan gå ind på awardshow2019.viborg.dk og indstille dem, man nu synes fortjener en af årets seks priser.

- Interessen for at indstille sidste år var stor, men der må gerne komme endnu flere indstillinger i år, for der er mange, der fortjener at blive hyldet, siger erhvervsdirektør Henrik Hansen.

Ligesom sidste år vil der være en dommerkomité for hver pris, som blandt andet vil bestå af sidste års vinder i den pågældende kategori og så et varieret udpluk af erhvervsfolk fra hele Viborg Kommune.

- Dette håber vi kan give endnu større lyst til at indstille kandidater og give større opmærksomhed omkring priserne, siger Henrik Hansen.

Annonce

En pris færre

Der uddeles i år seks priser: Erhvervsrådets Årspris, Iværksætterprisen, Made in Viborg-prisen, Årets Erhvervsleder, Årets Viborgtalent og Verdensmålsprisen (Prisen for bæredygtighed og social ansvarlighed hed den sidste år).

Opmærksomme læsere vil her lægge mærke til, at der "mangler" en pris - Årets Medarbejder".

- Vi evaluerer selvfølgelig prisuddelingen, og vi har kunnet konstatere, at der kommer ret få indstillinger til denne pris, ligesom en del virksomhedsejere har givet udtryk for, at de synes, det er svært at pege på én medarbejder frem for en anden. Det er baggrunden for, at denne pris ikke er med i år, siger Henrik Hansen.

Awardshowet bliver igen i år bundet sammen af entertaineren Huxi Bach, der sidste år leverede et både skarpt og underholdende show med tankevækkende kommentarer og underfundige pointer om erhvervslivet i Viborg Kommune.

Showet findet sted 21. november.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flugtbilisten er fundet

Viborg

Kommunen sælger 'bunker' på Mellemvej

112

Stor lettelse efter opklaring af færdselsdrab: Familien nåede at få nyheden, inden den rejste hjem

Annonce