Annonce
Viborg

Nu venter eksamen - trods alt

3. g'erne fra Viborg Katedralskole var samlet til sidste skoledag fredag formiddag. Foto: Morten Pedersen.
Årets kommende studenter skal nu læse til eksamen. Den får de trods alt, mens de stort set må vinke farvel til alt det andet, som traditionelt præger studentertiden.

Viborg: Påfaldende friske - dog frysende - så de ud. De kommende studenter fra Viborg Katedralskole.

Fredag formiddag var de samlet i skolens gård for dog at få en slags "fest" i anledning af, at det meste af tiden inden sommerferien nu skal bruges til læsning og eksamen.

Normalt, og det vil sige hvert år indtil nu, har denne sidste skoledag været præget af unge mennesker, der plaget af tømmermænd fik at vide, hvilke fag de senere skulle til eksamen i.

Sådan var det ikke i år, for den besked har de fået.

Rektor Helge Markussen holdt en lille tale til eleverne, der sad på stole med behørig afstand mellem sig.

Rektoren udtrykte sin medfølelse med de unge, der må se frem til en noget beskåret studentertid, men han lovede dog, at skolen ville gøre sit yderste for, at de også vil få gode og festlige minder med sig videre, og går alt vel, vil studenterne blive inviteret til fest i efteråret, når alt forhåbentlig atter ligner sig selv.

Rektor Helge Markussen lovede, at skolen vil gøre alt for, at de kommende studenter får en god tid inden ferien - og en fest i efteråret bliver det nok også til. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

Annonce