Annonce
Alarm 112

Ny anmeldelse om blotter i Bjerringbro: Åbnede jakken og trak bukserne ned foran kvinde

Blotteren hev bukserne ned foran en 50-årig kvinde på Skovkrattet i Bjerringbro onsdag aften klokken 19.19. Foto: Johan Gadegaard
Blot tre uger efter anholdelsen af en 28-årig blotter i Bjerringbro har politiet nu fået endnu en anmeldelse om en mand med trang til at hive bukserne ned foran kvinder i byen. Politiet kan endnu ikke bekræfte, om der er tale om den samme gerningsmand.

Bjerringbro: En 50-årige kvinde fra Bjerringbro fik sig en grim overraskelse, da hun gik tur på Skovkrattet i går, onsdag aften.

Omkring klokken 19.19 stødte hun på en mand, som pludselig åbnede jakken og trak sine bukser ned, så hans kønsdele blev stillet til frit skue.

Kvinden råbte straks ad manden, at hun ville ringe til politiet, og dermed skete der ikke mere.

Annonce

Politiet oplyser torsdag morgen, at der er tale om en cirka 170 centimeter høj mand, som har mørkt hår og er asiatisk af udseende. Han bar en blå anorak og havde hætten over hovedet.

Den opmærksomme læser vil her bemærke, at det signalement stemmer påfaldende meget overens med det, som folkebladet bragte for nogle uger siden.

Følger op

I dag, torsdag, er det nemlig akkurat tre uger siden, at politiet pågreb en 28-årig mand, som i dagene op til havde blottet sig for seks forskellige kvinder rundt omkring i Bjerringbro. Han blev anholdt på sin bopæl i byen og sigtet for seks forhold af blufærdighedskrænkelse. Efter anholdelsen blev han atter løsladt.

Politikommissær Andreas Bang Andersen er opmærksom på sammenfaldet - men han fortæller, at politiet endnu ikke har haft fat i gerningsmanden fra gårsdagens episode på Skovkrattet, og at det dermed ikke kan bekræftes, om der skulle være tale om den samme blotter.

- Det er ikke længe siden, sidst vi havde en hændelse af denne karakter i Bjerringbro, så det er selvfølgelig noget, vi vil følge op på, siger han.

Sagen er nu givet videre til politiets efterforskere, som vil undersøge, om der kunne være tale om den samme gerningsmand som for tre uger siden. Hvis det skulle være tilfældet, vil politiet undersøge, om der er grundlag for at få vedkommende fremstillet for en dommer inden længe, oplyser Andreas Bang Andersen.


Det er ikke længe siden, sidst vi havde en hændelse af denne karakter i Bjerringbro, så det er selvfølgelig noget, vi vil følge op på

Andreas Bang Andersen, politikommissær
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Dommen står fast: Ansat på flyvestationen klemte og trak i kvindelig kollegas brystvorte

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rundt om Viborg For abonnenter

Lokal Venstre-formand: Vi fyrede ikke Allan Clifford

Viborg For abonnenter

Byrådspolitiker afviser den lokale budgetaftale i jordklodens navn: - Jeres selvros er kvalmende

Sport

Pernille Harder sætter dansk målrekord i nem storsejr i Viborg

Bjerringbro For abonnenter

Fix a bike: Det startede med fem gamle cykler på græsplænen

Viborg

Hvad betyder kulturbuffet? - Jeg er blevet del af et fællesskab og har fået følelsen af, at Viborg er min by

Alarm 112 For abonnenter

Smil, du er på: Politiet har sat nye overvågningskameraer op to steder i midtbyen - og de har allerede afsløret en voldsmand

Alarm 112

Drabet på Væddeløbsbanen: Modstridende forklaringer mudrer billedet af drabet

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Kan købe med rabat: Flere end 7500 medarbejdere ejer Grundfos-aktier

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Viborg For abonnenter

Finderup vil være årets lokalområde: - Det føles som én stor familie herude

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Debat

Skidt med Limfjorden - det bliver værre og værre!

Annonce