Annonce
Rundt om Viborg

Ny bestyrelse på plads hos socialdemokrater

Socialdemokraterne i Fjends har igen en lokalt valgt bestyrelse efter et møde for nylig her i det tidligere rådhus i Stoholm. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Fjends: En ny bestyrelse kom på plads, da der var ekstraordinær generalforsamling for Socialdemokraterne i Fjends i sidste uge på det gamle rådhus i Stoholm.

Ny formand er Runa Dorph-Petersen Bay, der afløste Else Thorsager Pedersen på formandsposten. Ny kasserer er Johnny Fur Christensen, og han afløste Karl Johan Larsen på den post. Desuden blev Kaj Steen Rasmussen valgt ind i bestyrelsen, som også tæller byrådsmedlem Birgith Langballe, der som den eneste fra den gamle bestyrelse fortsætter i bestyrelsen.

Ud af bestyrelsen trådte ud over de to nævnte Hans Jørgen Nørgaard og Søren Sørensen. Dermed er en ny bestyrelse klar frem til forårets ordinære generalforsamling, og så er der tid til, at medlemmer finder ud af, at foreningen har rejst sig igen, som den nye formand Runa Dorph-Petersen Bay siger til Fjends Folkeblad.

Der er nemlig tale om en genrejsning af foreningen, da de netop afgåede bestyrelsesmedlemmer i flere år har lagt an til at stoppe, hvilket man så også gjorde ved forårets generalforsamling. Herefter overtog fællesledelsen, men nu er der altså igen en lokalt valgt bestyrelse for partiforeningen.

Partiforeningen i Fjends har omkring 40 medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Demokrati er åben samtale

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Sport For abonnenter

Lyt med - En stor profil siger farvel efter fem år på Kirkebækvej

Annonce