Annonce
Viborg

Ny bevilling gør det muligt for Høreforeningen at udbygge teleslynge

Høreforeningen Viborg har fået bevilliget 20.000 kroner til at få udbygget afdelingens teleslynge. Foto: Høreforeningen
Høreforeningens lokalafdeling har modtaget fondsmidler, der gør det muligt at få udbygget afdelingens teleslynge, så medlemmerne får mere ud af arrangementerne.
Annonce

Viborg: 20.000 kroner har Høreforeningens lokalafdeling fået bevilget af Velux Fonden til indkøb af såkaldte høretekniske hjælpemidler.

Lokalforeningen har selv ansøgt fonden om midler til at forbedre forholdene for medlemmerne.

Pengene skal nemlig gå til at få udbygget afdelingens teleslynge, som lokalafdelingen fik i 2019.  Med den nye bevilling kan man udbygge anlægget med en mikserboks med to trådløse mikrofoner og syv modtagere med halsteleslynge.

Det ekstra udstyr til det mobile teleslynge-anlæg gør det muligt for medlemmerne at få meget mere ud af arrangementerne i foreningen, da det helt konkret bliver lettere at høre, hvad der bliver sagt.

Gennem anlægget kan to personer gennem de tilkoblede mikrofoner tale til modtagerne, der har koblet sig til anlægget gennem halsteleslynger. Altså små højttalere til hver person, der skal lytte med.

- Høreforeningen Viborg lokalafdeling er Velux Fonden dybt taknemmelig for den flotte bevilling, skriver lokalformand Allan H. Laursen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce