Annonce
Danmark

Ny biograf: Bond-udskydelse ændrer ikke på vores store åbning, men vi pønser på en ny plan

Corona-virusset har sat sit præg på store dele af verdenen og dermed også store filmmarkeder, og derfor har folkene bag "No time to die" valgt at udskyde premieren syv måneder. Foto: Mladen Antonov
Den nyeste James Bond-film er udsat syv måneder grundet coronavirusset. På den måde er vi ikke længere låst fast af den dato. Vi arbejder på en løsning, siger biografejer.
Annonce

Holstebro: Invitationerne er allerede sendt ud. Filmplakaterne for den 25. James Bond-film "No time to die" hænger på væggene indenfor i den knap 50 millioner kroner dyre biograf.

Alt har generelt været hængt op på at åbne Holstebros nye biograf, Big Bio, med James Bond som hovedattraktion den 2. april.

Og så kom coronavirusset - og med det kom meldingen i går om, at folkene bag James Bond-filmen har valgt at udskyde filmens udgivelse med syv måneder.

- Der har været røster ude om, at det kunne være en mulighed, men det var ikke noget, vi har vidst med sikkerhed. I aftes kom så beskeden om udsættelsen, og sådan er det. Det er ude af vores hænder. Der er tale om et stort marked, og jeg kan sagtens forstå, at man som filmproducent ønsker at få sin film ud så bredt som muligt, og Kina, Japan, Italien og flere andre lande er bare kæmpe markeder, siger Louise Obel, der sammen med sin mand Henrik ejer den nye biograf.

Filmproducenterne valgte onsdag at skyde James Bond til november.

Vi havde lagt premieren op mod, at James Bond udkom. På den måde er vi ikke længere låst fast af den dato. Vi arbejder på en løsning, og den vil vi melde i løbet af nogle få dage. Vi ved lidt om, hvad vi har tænkt os.

Louise Obel, ejer, Big Bio.

Annonce

Anden dato?

Udsættelsen sender nu Bio Big i tænkeboks.

- Vi vil finde et alternativ, og vi skal nok kunne finde ud af lave en rigtig flot åbning alligevel. Det bliver ikke mindre spektakulært, lover Louise Obel.

Kan det betyde en anden åbningsdato af biografen?

- Vi havde lagt premieren op mod, at James Bond udkom. På den måde er vi ikke længere låst fast af den dato. Vi arbejder på en løsning, og den vil vi melde i løbet af nogle få dage. Vi ved lidt om, hvad vi har tænkt os, siger Louise Obel.

Skulle man gå i det spekulative hjørne, så viser udgivelsesplanen, at ugen forinden står film som den Oscar-nominerede Little Women, Disney-filmen Mulan og Trolls på verdensturné i øjeblikket til at have premiere den 26. marts.

- Ork, der er mange film, og flere muligheder i spil, men vi er endnu ikke klar til at løfte sløret for vores plan. Det er klart, at vi har pejlet efter James Bond-åbningen, men det gør ikke, at vi udsætter vores åbning. Vi havde selvfølgelig gerne åbnet med en fantastisk James Bond-film, men det handler først og fremmest om, at vi har en fantastisk biograf, vi gerne vil vise frem, og vi skal nok få lavet en blændende åbningsgalla uden Bond.

Biografejer Louise Obel kan ikke undgå at være ærgerlig, når åbningen af den nye Big Bio nu var målrettet den nye James Bond-film, men det er selve åbningen, der er i centrum, og den bliver mindst lige så spektakulær uden James Bonds tilstedeværelse, garanterer hun. Arkivfoto: Palle Brændsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Viborg FF's vej til sydafrikansk landsholdsspiller og mange nye fans

Sport

Officielt: Viborg FF må suspendere billetter og lukker kun 500 tilskuere ind til Skive-kamp

Annonce