Annonce
Navne

Ny butikschef i Imerco: Det må gerne være rigtig sjovt at gå på arbejde

Peter Christensen er butikschef i Imerco, hvor han i lidt over et halvt år har arbejdet . Foto: Morten Pedersen
Imerco Viborg i Sct. Mathias Centret fik ny butikschef i januar. Han hedder Peter Christensen, og han glæder sig over at have fået en flot modtagelse.

Viborg: Der er fokus på teamwork og arbejdsglæde i Imerco Viborg, for den slags kan mærkes af kunderne i butikken.

Per 1. januar i år fik butikken, som er en af kædens fem største butikker omsætningsmæssigt på landsplan, ny butikschef. Det er den 40-årige Peter Christensen, og han glæder sig over en fantastisk god start.

- Jeg tog over efter Karl Kristensen, som var her i hele 32 år, og jeg har stor respekt for, hvad han har opnået med butikken. Jeg må sige, at jeg har fået en flot modtagelse i Viborg, både af kunder, ansatte og de andre butikker i centret, siger den nye butikschef, der kommer fra et job som butikschef i Imerco Bjerringbro.

Her har han været de seneste fem år.

- Sct. Mathias Centret er præget af et fantastisk sammenhold, og vi løfter i flok. I butikken har jeg også et godt team, og det sætter jeg stor pris på. Jeg værner om mine ansatte, for sammen er vi stærkere – og det gælder os alle. Fra praktikanten til salgslederen, siger Peter Christensen, der også roser Viborg for at være en by i fremdrift.

Han forklarer, at det er et stort spring fuldt af faglige udfordringer at skifte til en butik, der både er større, men som også ligger i et center, hvor butikken i Bjerringbro i stedet ligger i en gågade. Peter Christensen er dog rigtig glad for skiftet og de muligheder, det giver.

- Sådan en stor og flot butik som den her skal virkelig udnyttes. Vi startede derfor med at indrette det, som vi i al beskedenhed kalder Danmarks flotteste Eva Trio shop in shop, og hele butikken er faktisk blevet vendt 180 grader. Jeg tænkte, at det kunne vi sagtens selv klare, og derfor tog det os ikke 14 dage men fem uger, siger han og griner.

Annonce

Facebook og højt til loftet

Samtidig bruger Peter Christensen også de sociale medier mere og mere.

- Det skyldes jo min unge alder, siger han og griner igen.

Generelt har Peter Christensen let til latter, og det er en af de ting, som han også bidrager med i butikken. Både over for ansatte og kunder.

- Det må gerne være sjovt at gå på arbejde, og der må gerne grines og gives lidt røg. Her er der højt til loftet, smil og humor, siger han.

Privat bor Peter Christensen i Skive med sin kæreste Carina og parrets hund. Han er glad for at lave mad, og derfor afprøver han gerne butikkens nye varer selv. Også når der skal laves mad til omkring 20 hundefolk i den lokale schæferhundeklub i Skive.

- Jeg kan godt lide, at jeg ved, hvordan tingene virker, når jeg senere skal vejlede en kunde, siger Peter Christensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce