Annonce
Navne

Ny centerdirektør vil fortsætte den positive udvikling

Kåre Skorstengaard Nielsen er ny centerdirektør i Andelskassen Viborg. Foto: Morten Pedersen.
Andelskassen Viborg har fået ny centerdirektør. Det er den 35-årige Kåre Skorstengaard Nielsen, som netop er tiltrådt stillingen.
Annonce

Viborg: Den 35-årige Kåre Skorstengaard Nielsen er netop tiltrådt stillingen som centerdirektør i Andelskassen Viborg i Gravene.

Dermed får han ansvaret for bankens 14 ansatte samt de knap 8000 kunder inden for privat og erhverv, som fordeler sig på både Viborg og byens store opland.

- Jeg glæder mig til at prøve kræfter med arbejdet i en bank, hvor der er korte beslutningsveje, kortere fra tanke til handling og en flad organisation. Det er med stor ydmyghed, at jeg overtager stillingen efter Tage Malling, siger Kåre Skorstengaard Nielsen.

Han tilføjer, at jobbet også indeholder en række spændende opgaver rent ledelsesmæssigt, og samtidig spiller det ind, at banken ligger i Viborg, hvor han kommer fra.

- Jeg har tidligere boet her i byen, og jeg har min nærmeste familie her. Det bliver dejligt at komme hjem til Viborg, siger han.

Huset i Holstebro er derfor sat til salg med henblik på en flytning til Viborg.

Kåre Skorstengaard Nielsen kommer fra en stilling som erhvervspartner international erhverv hos Jyske Bank i Holstebro. Han er opvokset i Hvam ved Thorning, og flyttede i 2005 til Viborg.

Inden da gik han på byens handelsskole. Han er udlært i Jyske Bank Viborg i 2005, og arbejdede her indtil han i 2006 rykkede teltpælene og jobbet til Holstebro. Desuden har Kåre Skorstengaard Nielsen læst HD Finansiel Rådgivning, diplom i økonomi og regnskab samt cand.merc.aud.

Han er derfor sammen med resten af de ansatte i banken godt rustet til at rådgive både erhvervskunder og private.

Desuden har Kåre Skorstengaard Nielsen læst HD Finansiel Rådgivning, diplom i økonomi og regnskab samt cand.merc.aud. Han er derfor sammen med resten af de ansatte i banken godt rustet til at rådgive både erhvervskunder og private.

- Jeg vil gerne have min base i den by, hvor jeg arbejder, og jeg glæder mig til at overtage en bank, der er i en sund udvikling, og som består af et stærkt team af medarbejdere. Vi vil sammen fortsætte den gode udvikling, som banken er i, og vores fokus vil naturligvis fortsat være på den helhedsorienterede kvalitetsrådgivning, som banken er kendt for, siger Kåre Skorstengaard Nielsen.

Udover kunder i Viborg tæller Andelskassen Viborg en lang række kunder i omegnen af Viborg, hvor der tidligere har været filialer.

Annonce

Det rette valg

Andelskassen Viborgs centerdirektør gennem fem år, den 64-årige Tage Malling, Viborg, stopper i Viborg, men ikke i banken. Han skal således arbejde med en række projekter i bankens hovedsæde i Hammershøj.

- Jeg går fra en 60-70 timers arbejdsuge til 40 timer, siger Tage Malling og griner.

Han har 47 års erfaring inden for banksektoren, og selvom det er vedmodigt at forlade banken i Viborg, så glæder han sig over, at Kåre Skorstengaard Nielsen tager over.

- Jeg er stolt over, at en mand som Kåre tager over, og jeg mener, at nu er det rette tidspunkt for skiftet. Banken er inde i en god udvikling, siger Tage Malling.

Den 23. maj er der goddag- og farvelreception i tidsrummet klokken 14.00-16.00 hos Andelskassen Viborg. Her kan man både sige farvel og tak til Tage Malling samt byde Kåre Skorstengaard Nielsen velkommen.

Annonce
Annonce
Viborg

Vi skal uddanne endnu flere pædagoger

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Faldende elevtal skyld i nedskæringer

Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Annonce