Annonce
Rundt om Viborg

Ny dato for borgmesterens fyraftensmøde i Mønsted

Borgmester Ulrik Wilbek (V) nåede det første af seks planlagte fyraftensmøder i foråret inden corona-nedlukningen. Arkivfoto: Hanne Bliksted
Annonce

Mønsted: Der er nu fundet en ny dato for fyraftensmødet med borgmester Ulrik Wilbek (V) i Mønsted.

Det bliver den tirsdag 3. november fra klokken 16.30 til 18.30, og det er stadig i Østfjendshallen i Mønsted.

Her kan man høre mere om tilstanden i Viborg Kommune lige nu og retningen fremad. Først er der tre kvarters oplæg fra borgmesteren, hvor det skal handle om, hvad sker der i kommunen lige nu, hvor skal vi hen, og om hvordan det egentlig står til i Fjends-området.

Derefter er der lagt op til dialog og spørgsmål fra salen. Det er gratis at deltage i mødet, og der er ingen tilmelding på forhånd.

Fyraftensmødet var oprindeligt planlagt til tirsdag den 17. marts, men det blev aflyst på grund af corona-nedlukningen. Fyraftensmødet var det andet af i alt seks fyraftensmøder, som borgmesteren ville holde i seks forskellige byer i Viborg Kommune i løbet af 2020.

Ulrik Wilbek nåede at gæste Rødkærsbro, men de øvrige fyraftensmøder i Mønsted, Karup, Møldrup, Ørum og Viborg blev altså udsat.

Baggrunden for fyraftensmøderne er, at borgmesteren gerne vil rundt og fortælle borgerne om kommunens arbejde, og hvad man sætter fokus på i den kommende tid. Samtidig bliver der rig lejlighed til at stille spørgsmål, så der kan blive en god snak om de ting, der interesserer borgerne i de forskellige lokalområder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce