Annonce
Rundt om Viborg

Ny film: Gymnasielærere på eksperiment-druk

Mads Mikkelsen spiller i Vinterberg-filmen "Druk" hovedrollen som en gymnasielærer, der sammen med tre kolleger eksperimenterer med at have en konstant alkoholpromille. Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Annonce

Karup: Karup Bio har i morgen, mandag den 7. september, forpremiere på den nye, danske Thomas Vinterberg-film, "Druk". Det er med Mads Mikkelsen i en hovedrolle.

Filmen handler om fire gymnasielærere og venner, der beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Ifølge teorien åbner man med alkohol i blodet  sindet for omverdenen, hvilket får kreativiteten til at stige.

Eksperimentet går dog ikke helt som planlagt. I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogle, og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser.

De fire gymnasielærere spilles af Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe. Også blandt andre Maria Bonnevie, Helene Reingaard Neumann og Susse Wold spiller med.

I Karup går "Druk" hver aften fra den 24. september til den 4. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce