Annonce
Navne

Ny formuespecialist ansat i Danske Andelskasser Bank

Rasmus Veng er blevet ansat som formuespecialist i Danske Andelskassers Bank. PR-foto
Andelskassen har ansat 40-årige Rasmus Veng fra Viborg som formuespecialist.

Nyt job: - Formueoptimering handler ikke kun om investering, friværdi eller pension. Hvis du virkelig vil gøre en forskel for kunden, skal alle brikker tænkes ind. Det gælder om at se kundens aktiver i en helhed – og oveni optimere kundens skatteforhold.

Ordene kommer fra Rasmus Veng, der er blevet ansat som formuespecialist i Dansk Andelskassers Bank. Rasmus Veng, der er født og opvokset i Roskilde, har opbygget en solid erfaring inden for formuerådgivning gennem sin hidtidige karriere.

- Efter en tid som ejendomsmæglertrainee blev jeg den 1. januar 2007 ansat i Roskilde Bank, hvor jeg afsluttede min bankuddannelse i 2008. Dagen forinden var banken blevet sat til salg, og jeg sad i den del, der endte med at blive overtaget af Spar Nord. I efteråret 2010 rykkede jeg til Jylland til et job som formuerådgiver hos Nykredit Bank i Viborg, fortæller Rasmus Veng i en pressemeddelelse.

Herefter gik turen til Salling Bank som formuespecialist i 2012 og altså nu til Danske Andelskassers Bank.

Annonce

Tænker ens

- Mine kolleger i Andelskassen og jeg tænker formuerådgivning på samme måde, fordi vi går til opgaven med en helhedstilgang og et mål om at få alle aspekter til at gå op i en højere enhed. Det er en tungtvejende årsag til, at jeg sagde ja til jobbet, siger Rasmus Veng.

Han er bosiddende i Viborg sammen med sin samlever, der er landbrugsrådgiver i Nykredit og i øjeblikket venter parrets andet barn. Fra et tidligere forhold har Rasmus Veng tre børn.

I fritiden er hjemlig hygge i høj kurs hos Rasmus og familien. Tidligere har han haft store oplevelser med futsal-sporten, hvor han som målmand har spillet både Champions League og vundet VM-bronze med landsholdet fra Dansk Arbejder Idrætsforbund. Som træner har Rasmus Veng startet sporten op i Viborg, og med sønnen Tobias på holdet har de vundet flere jyske og danske mesterskaber i træk.

9arls

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer og legendekandidat blandt de bedste mod Fredericia

Viborg FF

VFF med sikker sejr i jubilæumsfejring: Deble tilbage på måltavlen

Annonce