Annonce
Erhverv

Ny forretning på Nørregade

Butikslokalet på Nørregade, skråt over for Uno-X tanken, har efterhånden stået tomt i mange år, men nu er Paw Schibler flyttet ind med sin fiskegrej- og outdoorbutik. Foto: Christine Krüger Hansen
Paw Schribler har åbnet butik med fiskegrej samt jagt- og outdoorudstyr i Bjerringbro

Bjerringbro: Mandag gik en drøm i opfyldelse for Paw Schibler, da han kunne åbne dørene til sin nye forretning på Nørregade i Bjerringbro.

Forretningen er som sådan ikke ny, for i et års tid har Paw Schibler drevet butik fra sin private bolig ved Vindum, men nu har han meget mere plads og en lang bedre placering i forhold til kunderne.

Butikken, der endnu ikke har fået noget facadeskilt, hedder Lystfiskeri og Outdoor Bjerringbro - og indenfor er væggene dækket med alt mulig grej til lystfiskeri samt et stort udvalg af udstyr til outdoor-aktiviteter samt jagt.

Lystfiskeri er Paw Schiblers store fritidsinteresse og ønsket om at kombinere interesse med arbejde er noget, han har gået og tænkt på længe.

- Egentlig ville jeg allerede sidste år flytte min forretning til Bjerringbro, men så kom corona, og det betød, at planen kom til at stå lidt stille, siger Paw Schribler, der til gengæld har brugt tiden på at finde det helt rigtige sted at starte.

Paw Schibler har et stort udvalg af fiskegrej og i en prisklasse, hvor alle kan være med. Foto: Christine Krüger Hansen

Oprindeligt havde han håbet, at han kunne åbne forretning, hvor Jørn Brogaard i mange år har drevet Sport & Fritid, men de store lokaler krævede, at der skulle findes to andre små forretningsindehavere, der ville dele både plads og husleje.

- Det lykkedes desværre ikke, men jeg fik en god snak med Jørgen Brogaard, og han gav mig nummeret på et par grossister, som jeg efterfølgende kontaktede, fortæller Paw Schribler.

En af kontakterne, JL Sport på Sjælland, viste det sig, var ved at lukke, og det endte med, at Paw Schribler overtog butikkens lager samt det brand, der hedder Westland.

- Det var et lidt vildt sats, ikke mindst da der ankom 45 paller med varer, siger Jan Schribler med et grin.

Annonce

Arbejder om natten

Han er Paws svigerfar og hjælper til i butikken.

- Ja, det kræver lidt af en familieindsats at drive forretningen, siger Paw Schribler, der er uddannet produktionstekniker og stadig arbejder fuld tid på en virksomhed i Silkeborg.

Han arbejder om natten, og på den måde kan det lade sig gøre, men han har behov for hjælp fra både sin svigerfar og sin kone.


Det lykkedes desværre ikke, men jeg fik en god snak med Jørgen Brogaard, og han gav mig nummeret på et par grossister, som jeg efterfølgende kontaktede

Paw Schribler


Foruden det meget fiskegrej, er en stor del af forretningen fyldt med jakker, støvler, varme sokker, huer - ja alt hvad man har behov for, hvis man skal en tur ud i naturen.

Butikken har åben alle ugens syv dage. Foto: Christine Krüger Hansen

- Jeg troede faktisk, at vi ville have for meget plads, men da vi først begyndte at stille det hele op, viste det sig alligevel, at vi fylder butikken godt ud, siger Paw Schribler med et smil.

Han er glad for, at der også er et fint område udenfor, hvor han kan have stativer med tøj stående, og derudover har han fået en aftale i stand med sin nabo, Nørregrillen, om at der skal være et sted for kunderne at sidde.

- Vi er gået sammen om at købe tre bord/bænke-sæt, så kunderne kan sidde udenfor og snakke, fortæller Jan Schribler. Han er også lystfisker og ved, at det at købe udstyr lige så meget handler om den gode snak.

- Det skal der være både plads og tid til, siger han og peger på det hyggelige sidde-arrangement, der også er fundet plads til inde i forretningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce