Annonce
Viborg

Har slået dørene op med et markant åbningstilbud: Ny frisør vil kæmpe sig ind på markedet

Et markant tilbud skal lokke kunder til den nye frisørsalon, lyder håbet fra indehaver Abbas. Og selvom der står Salon Hairstyle på skiltet, så kommer frisøren til at hedde City Salon, siger ejeren. Foto: Thomas Mark
På hjørnet af Jernbanegade og Sct. Mathias Gade har en ny frisør slået dørene op med et tilbud, han håber kan lokke kunder til.
Annonce

Viborg: City Salon lyder navnet på Viborgs nyeste frisørsalon.

Men det nye klippested på hjørnegrunden ud til Sct. Mathias Port er så nyåbnet, at der endnu ikke er kommet et skilt med navnet op endnu. Der står godt nok "Salon Hairstyle" på et skilt ude foran butikken, men det skilt er blot til låns.

Tirsdag i forrige uge åbnede ejeren Abbas for første gang, og det gjorde han med et markant tilbud.

49 kroner koster en tur i stolen - for herrer altså. Damer må af med 69 kroner. Men der er stadig tale om priser, der ligger markant under, hvad andre kan klare en klipning for.

Ejeren selv fortæller, at prisen er sat i et forsøg på at lokke kunder til den nyåbnede salon.

- Og så håber jeg, at dem, der prøver at blive klippet her hos mig, kommer igen. Nu har de i hvert fald muligheden for at prøve det til en god pris, siger Abbas.

Han forventer, at priserne vil stige til et mere normalt leje inden for et par måneder, men hvornår tør han ikke helt spå om.

- Jeg skal jo kunne få det til at løbe rundt med husleje, vand, varme og strøm. Og jeg håber da også selv, at jeg en dag kommer til at tjene lidt penge, siger Abbas.

Annonce

Arbejdede hos nabofrisør

Indtil for ganske nyligt lå det ikke i kortene, at Abbas skulle have sin egen frisørsalon.

Han arbejdede i Amsterdam Salon, men ifølge Abbas kom det til et brud på grund af uenighed om ansættelsesforhold. Han prøvede i nogle måneder at finde andet arbejde - uden held - og derfor besluttede han i stedet at prøve lykken som selvstændig.

Og det blev så i en frisørsalon på hjørnet af Jernbanegade og Sct. Mathias Gade, hvor Crown Pizza tidligere lå.

- Jeg er klar til at tage kampen op. De første dage kom der ikke så mange, for jeg har ikke reklameret for, at jeg åbner. Men jeg håber, at prisen kan lokke nogen til. Indtil da må huslejen gå fra min lomme, siger Abbas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce