x
Annonce
Viborg

Ny håndbog af lokal forfatter: Hver dag skal være som fredag

Niels Sønderby Christensen håber, at hans nye bog kan bidrage med noget positivt i disse corona-tider. Pressefoto
Iværksætter, idémager, foredragsholder og nu forfatter til tre bøger, Niels Sønderby Christensen, giver enkle tips til at få mere ud af livet.

Viborg: Der er tusinder af mandage tilbage. Der er sure mennesker alle vegne. Og så regner det hele tiden.

Der er mange ting, der kan påvirke en negativt. Ting man ikke kan gøre noget ved. Men hvad man kan ændre på er ens attitude, så alle dage føles som fredage.

Det er budskabet med bogen "Yes, det er fredag?!", som viborgenseren Niels Sønderby Christensen har skrevet.

- Det tager under en time at læse bogen. Til gengæld virker den resten af dit liv, fortæller forfatteren, som desuden er iværksætter, idémager, motivator og foredragsholder.

Niels Sønderby Christensens nye bog er en "kærlig skideballe", der skal give læseren lyst til at reflektere over sit liv, grine lidt af sig selv (og vi andre) og erstatte de dårlige vaner med nogle nye og bedre.

Den er tankevækkende underholdning, der altså også burde give anledning såvel som inspiration til at få lidt mere ud af livet.

- Danmark er, efter sigende, verdens lykkeligste land. Vi er klogere og mere digitale end nogensinde før. Men samtidig indtager vi rekordmange lykkepiller. Vi spiller som aldrig før. Vi bruger mere energi på medier end på mennesker. Mængden af unge med præstationsangst og voksne med stress er stigende. Det er noget, vi skal have kigget på og forholde os til, fortæller han.

"Yes, det er fredag?!" bliver udgivet fredag den 3. april. Niels Sønderby Christensen har tidligere udgivet "Kan jeg hjælpe den næste?!" og "Dette er ikke en bog om hvordan du bliver iværksætter!".

"Yes, det er fredag?!" er Niels Sønderby Christensens tredje bog.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce