Annonce
Navne

Ny hiphop-lærer på efterskole

Annonce

Ansættelser: Levring Efterskole har fra august ansat to nye lærere, hvoraf den ene, Stefania Marras, skal styre hiphoppen på danselinjen.

Stefania Marras, der har 12 år som professionel danser bag sig, skal undervise i hiphop på Levring Efterskole. Privatfoto

Stefania Marras er pædagouddannet og har 12 års erfaring som professionel danser. Udover at have danset på flere store scener verden over og medvirket i adskillige musikvideoer har hun også stor erfaring i at undervise i hiphop og house dance.

Stefania Marras udtrykker stor glæde over at have landet ”drømmejobbet”, hvor hun vil gøre sit ypperste for at gøre ”danselinjen helt ekstraordinær og speciel for kommende elever.”

Hun glæder sig også til at blive en del af efterskolelivet og til at følge eleverne gennem et specielt år af deres unge liv.

Mikkel Kragballe Madsen er fra august ansat som engelsk- og tysklærer på Levring Efterskole. Privatfoto

Den anden nye lærer på Levring Efterskole bliver Mikkel Kragballe Madsen, der skal undervise i engelsk og tysk.

Også han glæder sig til at begynde som efterskolelærer, hvor man følger udviklingen blandt eleverne på helt tæt hold. Mikkel Kragballe Madsen mener, at han i sit nye job kan bidrage  med "tydelighed, empati og at give eleverne muligheden for at udvikle sig - både menneskeligt og fagligt".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce