Annonce
Erhverv

Ny købmand i Løvbjerg vender hjem til Viborg

Flemming Frank begyndte officielt som ny købmand hos Løvbjerg på Koldingvej mandag. Foto: Morten Pedersen
Flemming Frank glæder sig til at vende tilbage til købmandsgerningen og et arbejdsliv i Viborg som Løvbjergs nye købmand på Koldingvej.

Viborg: Mandag begyndte Flemming Frank officielt som ny købmand i Løvbjerg på Koldingvej, hvor han skal løfte arven efter Morten Laursen.

Men hvis den opmærksomme kunde allerede har set Flemming Frank i butikken i sidste uge, er det fordi, den nye købmand har været i gang med et introforløb.

- Det var vigtigt for mig at lære medarbejderne, kunderne og afdelingerne i butikken at kende. Så min souschef har fungeret som købmand frem til mandag, mens jeg har gået rundt på gulvet, hjulpet til og suget indtryk til mig, fortæller Flemming Frank.

Den 49-årige nyslåede købmand er oprindelig fra Viborg og udlært i Føtex i Gravene. I 1996 blev han varehuschef i Føtex - en stilling, han bestred i byer som Esbjerg, Nyborg, Silkeborg og Viby i Aarhus.

De seneste år han dog været ansat inden for den industrielle og finansielle sektor.

- Men jeg har stadig været en form for købmand, da jeg har arbejdet med salg og kunder. Nu opstod muligheden for at vende tilbage til det klassiske købmandsfag, som jeg har savnet, og jeg glæder mig til at være en del af lokalsamfundet og mødes med kunderne i dagligdagen. Det var en rigtig god mulighed for mig, siger Flemming Frank.

Annonce

Hjem til Viborg (næsten)

Det betød også meget for Flemming Frank, at stillingen var i Viborg.

- Jeg er jo gammel Viborg-dreng med et grønt hjerte og holder naturligvis med Viborg FF og Viborg HK, selvom jeg de sidste 20 år har boet i en by, hvor man altså holdt med ”de hviie”. Jeg har stadig en stor omgangskreds i Viborg, så da muligheden opstod i netop denne butik, var jeg ikke i tvivl om, at det var det, jeg skulle, fortæller den nye Løvbjerg-købmand og fortsætter:

- Butikken har et fantastisk ry i lokalområdet med et rutineret, kompetent og serviceminded personale, som jeg glæder mig rigtig meget til at lære endnu bedre at kende, og sammen skal vi videreføre de flotte resultater, som butikken år efter år har skabt.

Flemming Frank har som barn gået på Nordre Skole og siden Viborg Handelsskole, før han altså kom i lære i Føtex i Gravene.

Han kommer ud af en handelsfamilie fra Viborg, hvor forældrene først havde supermarkedet Vime, som senere kom til at hedde Spar på Vesterbrogade – og senere havde de også Flippergrillen og til sidst specialbutikken "Ost og Vin" på Sct. Mathias Gade 30.

- Jeg er, som man kan læse, ud af en købmandsfamilie, så det ligger naturligt i blodet at være købmand, siger han.

Han bor med to teenagepiger på henholdsvis 13 og 16 år i Risskov i Aarhus, og lige i første omgang er der ikke lige udsigt til, at de flytter til Viborg. Dog er der en gæsteseng hos faderen, Heinz Otto Frank, som Flemming Frank regner med at bruge flittigt i starten.

- Men når pigerne er færdige med gymnasiet og flytter hjemmefra, så vil Viborg bestemt være et sted, hvor jeg tænker at komme tilbage til og slå mig ned permanent, konstaterer Flemming Frank.


Jeg har stadig en stor omgangskreds i Viborg, så da muligheden opstod i netop denne butik, var jeg ikke i tvivl om, at det var det, jeg skulle.

Flemming Frank, ny købmand i Løvbjerg på Koldingvej


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

VFF-træner har respekt for toprival - men tager til Silkeborg for at udbygge forspringet

Annonce