Annonce
Håndbold

Ny kamp, samme udfordring: Viborg FH taber efter dårlig første halvleg

For anden weekend i træk måtte Viborg FH se sig besejret på udebane. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Endnu en dårlig første halvleg lå lørdag til grund for et Viborg FH-nederlag. Denne gang var det TTH Holstebro, som ganske sikkert cruisede en sejr hjem.
Annonce

1. division A: Viborg FH's bedste U17-drenge kæmper for tiden med én bestemt ting - første halvlege.

I sidste uge indkasserede holdet 17 mål i første halvleg mod Skjern, mens de i lørdagens kamp mod TTH Holstebro tillod 18 mål i mod i løbet af kampens 30 første minutter. Og selvom de hvidklædte spillede sig op efter pausen, rakte det ikke til en sejr. TTH Holstebro vandt med 29-26.

- Det ærgrer mig, at vi ikke formår at være tilstede, og at vi ikke er klar til at gå ind og præstere. I anden halvleg har vi det så med at ramme niveauet, og det gjorde vi også i dag, men der er vi sårbare overfor at lave de mindste fejl. Vi kan ikke tåle at brænde en friløber eller et straffekast, fordi vi har skabt svære betingelser for os selv tidligt i kampen, sagde VFH-træner Ole Bitsch efter lørdagens nederlag.

Hvad de dårlige første halvlege skyldes, kan den erfarne træner blot gætte på. Men han har en formodning, og det satte han ord på overfor spillerne kort efter kampen.

- Jeg har en lille mistanke om, at det hænger sammen med den individuelle forberedelse. Nu er det weekend, og så rammer man ikke helt den normale døgnrytme, man kommer for sent i seng, man står for sent op, og man får ikke det rigtige at spise. Det fik vi snakket lidt om, fortalte Ole Bitsch.

Med nederlaget placerer VFH sig som nummer fire i den seks hold store række. De tre første kampe har kastet to nederlag og en sejr af sig.

TTH Holstebro - Viborg FH 29-26 (18-14)

Håndbold, U17-drenge, 1. division A

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

De ældste elever fik forfatter-tip

Annonce