Annonce
Viborg

Ny klinikchef til rygskade-center

Kåre Severinsen er ny klinikchef for Vestdansk Center for Rygmarvsskade. Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt
Kåre Severinsen er tiltrådt som ny klinikchef for Vestdansk Center for Rygmarvsskade og har dermed overtaget det lægefaglige ansvar for det højt specialiserede center.

Viborg: Det højt specialiserede behandlingssted Vestdansk Center for Rygmarvsskade, der ligger i Søndersøparken, har fået ny klinikchef. Hospitalsenhed Midt har valgt Kåre Severinsen til posten.

- Jeg ser Vestdansk Center for Rygmarvsskade som en spændende og udfordrende mulighed for at arbejde videre med mine interesser inden for neurorehabilitering, og jeg tror på, at jeg med mine kompetencer og faglige profil kan bidrage til den fremtidige udvikling af centret. Min tilgang til neurorehabilitering er tværfaglig med en erkendelse af, at der i et komplekst felt er behov for højt specialiserede aktører med forskellig faglig baggrund for at sikre de bedst mulige patientforløb, siger Kåre Severinsen.

Den nye klinikchef er 42 år gammel og blev speciallæge i neurologi i 2017. Han kommer fra en stilling som afdelingslæge på Neurologisk Afdeling på Aarhus Universitetshospital, hvor han har haft ansvaret for implementering og varetagelse af kontrolforløb for patienter med hjernetumorer og en række centrale udviklingsprojekter.

Tidligere har Kåre Severinsen, der bor i Randers med sin kone og fire børn, arbejdet med neurorehabilitering på Hammel Neurocenter og på Brønderslev Rehabiliteringscenter i Region Nordjylland.

- Vestdansk Center for Rygmarvsskade er en vigtig del af hele det store neurorehabiliteringsområde, som sammen med Hammel Neurocenter er en meget vigtig del af Hospitalsenhed Midt. Derfor er vi glade for, at Kåre har sagt ja til at være klinikchef. Det tegner godt for fremtiden, siger Claus Brøckner Nielsen, der er lægefaglig direktør i Hospitalsenhed Midt.

Vestdansk Center for Rygmarvsskade er det ene af landets to højt specialiserede rehabiliteringscentre for rygmarvspatienter og behandler patienter fra hele Jylland og Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce