Annonce
Navne

Ny kommunikationsdirektør på Grundfos

Grundfos har fået en ægte holdspiller med ansættelsen af den nye kommunikationsdirktør, siger koncernchef Mads Nipper. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix
Peter Trillingsgaard skifter 1. juni fra Lego til stillingen som kommunikationsdirektør for Grundfos-koncernen.

Bjerringbro: 48-årige Peter Trillingsgaard er ny koncernkommunikationsdirektør for Grundfos-koncernen.

Han tiltræder 1. juni og bliver medlem af koncernens Extended Leadership Team og får ansvar for Kommunikation, Public Affairs og Engagement & Responsibility, skriver koncernen på sin hjemmeside.

- Peter er en stærk leder, en ægte holdspiller med imponerende resultater inden for sit felt. Oveni det har han hjertet på rette sted, og han vil komme til at spille en nøglerolle i at etablere og udvide vores berøringsflade med vigtige interessenter – både internt og eksternt, siger Mads Nipper.

Peter Trillingsgaard kommer fra Lego, hvor han som vicepræsident har haft ansvaret for Government- and Public Affairs. En stilling, han har haft i syv år. Samlet set har han 14 års ansættelse i Lego Group.

- Det er en ære at komme til at arbejde for en af Danmarks allerfineste virksomheder. En opgave, jeg påtager mig med dyb respekt for virksomhedens historie, værdier og arbejde for at løse nogle af verdens største problemer. Det gælder blandt andet vores bidrag til at mindske den menneskeskabte klimapåvirkning og den vigtige opgave med at skaffe vand til de allerfattigste i verden, fortæller Peter Trillingsgaard.

Han afløser koncernens tidligere kommunikationsdirektør Kim Nøhr Skibsted på posten. Han stoppede sidste år for at blive direktør for Poul Due Jensens Fond, der ejer 88 procent af aktierne i Grundfos, skriver Børsen.

Peter Trillingsgaard har en master i Social Science and History fra Aalborg Universitet og startede karrieren som rådgiver for Socialdemokratiet i Europa Parlamentet og rykkede siden til Dansk Industri (DI).

Ufs

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Tre år med collager

Annonce