Annonce
Navne

Ny koncerndirektør i Region Midtjylland

Anders Kjærulff indtager fra 1. januar posten som koncerndirektør i Region Midtjylland. PR-foto
Anders Kjærulff, der besætter posten fra 1. januar, har bred ledelseserfaring og er vant til at arbejde i samspil med regionen på sundhedsområdet.
Annonce

Midtjylland: Anders Kjærulff bliver fra årsskiftet ny koncerndirektør i Region Midtjylland. Han kommer fra en toplederstilling i Silkeborg Kommune.

- Anders Kjærulff har erfaring med at drive store og komplekse velfærdsområder. Han er ambitiøs og klar på sine mål og samtidig en god netværker med en lyttende og involverende ledelsesstil. Det mix er afgørende, når man skal lede store forandringsprocesser, siger Anders Kühnau (S), regionsrådsformand i Region Midtjylland, i en pressemeddelelse.

Annonce

Bred erfaring

59-årige Anders Kjærulff er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet, og privat bor han i Herning. Hans arbejdsliv startede som AC-fuldmægtig i Herning og Aarhus Kommuner. Den første lederstilling fik han som sekretariatsleder i Hadsten Kommune i 1989, og siden har han haft ledelsesstillinger inden for primært social-, sundheds- og kulturområdet. Han kom til Silkeborg Kommune som direktør i 2016 efter syv år som direktør i Holstebro Kommune.

- Jeg kender Region Midtjylland som en højt kvalificeret organisation og ser meget frem til jobbet som koncerndirektør. Det vil være nyt for mig at arbejde i en region, men jeg har gennem de seneste cirka 10 år arbejdet i tæt samspil med regionen på sundhedsområdet. Disse relationer og den indsigt vil være et godt fundament, siger Anders Kjærulff.

Han overtager posten efter Christian Boel, der er blevet ansat som regionsdirektør i Region Nordjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce