Annonce
Navne

Ny konfirmationsdato er på plads i Vestfjends

Poul Asger Beck står for to af de fire konfirmationer i Vestfjends den 20. juni - blandt andet her i Vroue Kirke. Arkivfoto: Morten Pedersen
Konfirmationerne i Vestfjends er rykket fra sidst i april til den 20 juni.
Annonce

Vestfjends: Der er nu fundet en ny dato for de planlagte konfirmationer i Vestfjends Pastorat.

Her var den oprindelige konfirmationsdato store bededag den 30. april, men den dato er rykket lidt længere ud i fremtiden til den 20. juni, oplyser sognepræsterne i pastoratet Jørgen Husted og Poul Asger Beck.

- Vi har set i andre sogne, hvordan konfirmationsdatoerne er rykket på grund af coronaen, og derfor har vi lavet en forældrehøring, hvor forældrene kunne prioritere, om de ønskede at holde fast i den oprindelige dato på store bededag, eller om vi skulle finde en ny dato i juni eller august. Og det endte så med at blive i juni, siger Poul Asger Beck.

- Jo længere man kommer hen, jo større er sandsynligheden for, at det er en dato, vi kan holde fast i, tilføjer han.

Præsterne skriver i et brev til forældrene, at man har vejet alle forhold for og imod, taget forældrenes input i betragtning sammen med det øvrige liv i sognene, og endelig er det drøftet i de fem menighedsråd, før man altså valgte den 20. juni.

Der er 24 konfirmander fra 7. klasse på Vestfjendsskolen, der skal konfirmeres i fire kirker den 20. juni. Jørgen Husted står for konfirmationerne i Vridsted Kirke klokken 9.30 og i Fly Kirke klokken 11.00. Poul Asger Beck står for konfirmationerne klokken 9.30 i Vroue Kirke og klokken 11 i Sdr. Resen Kirke.

Præsterne skriver også, at hvis datoen er helt umulig, så vil der være mulighed for at vælge at blive konfirmeret på en af de søndage, hvor der i forvejen er gudstjeneste i ens konfirmationskirke.


Jo længere man kommer hen, jo større er sandsynligheden for, at det er en dato, vi kan holde fast i.

Poul Asger Beck, sognepræst i Vestfjends Pastorat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce