Annonce
Navne

Ny landboformand: Stor kvægbonde afløser konkursramt

Lars Kristensen, Elmegaarden i Frederiks, har afløst Claus Clausen, Vroue, som formand for Landboforeningen Limfjord. Den nye formand har omkring 880 køer i sin malkebesætning. Arkivfoto
39-årige Lars Kristensen fra Frederiks har afløst Claus Clausen, Vroue, som formand for Landboforeningen Limfjord med 800 medlemmer.

Forening: Gårdejer Lars Kristensen, Elmegaarden ved Frederiks, har overtaget formandsposten i Landboforeningen Limfjord. Han har afløst Claus Clausen, Vroue, der trak sig for nylig efter at være gået konkurs med sit landbrug.

39-årige Lars Kristensen har hidtil været næstformand, og han har siddet cirka otte år i bestyrelsen for landboforeningen med 800 medlemmer - fortrinsvis fra Viborg, Skive og Morsø kommuner.

Som forgængeren er Lars Kristensen mælkeproducent. Endda en stor en. De senere år har han udvidet sin besætning ad flere omgange og har nu cirka 880 malkekøer. Dermed er han ifølge Landbrugsavisen blandt de 30 største mælkeproducenter i landet. På Elmegaarden beskæftiger han omkring 15 medarbejdere.

Den nye formand pointerer dog, at Landboforeningen Limfjord ikke kun er for storlandmænd - men for alle, der driver landbrug. Fra fritidslandmanden med fem hektar til godsejeren med over 1000.

Lars Kristensen har ikke umiddelbart de store programerklæringer. Men til Landbrugsavisen siger han, at bestyrelsen snarest skal have sat nogle fokuspunkter for foreningens virke de næste fem år.

Til Viborg Stifts Folkeblad tilføjer han, at Landboforeningen Limfjord trods tabet af erfarne Claus Clausen stadig har en god og relativ ung bestyrelse med masser af dynamik.

Foruden at være landboformand er Lars Kristensen også formand for Venstrevælgerforeningen i Karup/Frederiks.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Hospitalsledelsen kommenterer på 'stormvejr' i nyhedsbrev til medarbejderne

Annonce