Annonce
Navne

Ny ledelses-struktur hos F&H

Knud Lomborg er nu administrerende direktør i både F&H og Thuesen Jensen A/S. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Administrerende direktør i Thuesen Jensen A/S, Jens Peter Thuesen Jensen, der i mere end 50 år har sat sit store præg på den danske isenkrambranche, har for at nedtrappe sin erhvervsaktivitet solgt sine aktier i F&H Group A/S til netop F&H Holding A/S.

Det betyder også, at han trækker sig som administrerende direktør i Thuesen Jensen A/S og i stedet sætter sig for bordenden i bestyrelsen.

Dermed vil Jens Peter Thuesen Jensen stadig have indflydelse på den særlige Thuesen Jensen kultur, som har kendetegnet virksomheden, siden faren grundlagde den i 1939.

I 2018 blev Thuesen Jensen A/S en del af F&H Group A/S med Jens Peter Thuesen Jensen som medaktionær. Nu overtager F&H Holding A/S alle aktierne, og administrerende direktør i F&H A/S Knud Lomborg er herefter også administrerende direktør i Thuesen Jensen A/S.

Jens Peter Thuesen Jensen vil fortsat sidde i bestyrelsen i F&H Group A/S, der via F&H Holding A/S har norske Canica AS som ultimativ ejer, og ligeledes vil han sidde i bestyrelsen for F&H A/S.

Martin B. Larsen udnævnes samtidig til kommerciel direktør med ansvar for Thuesens Jensens indkøb og salg i Danmark, og indkøbsdirektør Helle Gangsted-Rasmussen fratræder efter hele 45 år i Thuesen Jensen A/S.

Martin B. Larsen indgår i F&H’s direktionsgruppe, og samtidig optimeres en række interne arbejdsgange i blandt andet logistik, HR, finans og marketing mellem de to selskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Midtbyen: Behøver det være så grimt?

Annonce