Annonce
Navne

Ny ledende overlæge for regionens akutlægebiler

Allan Bach bliver ny ledende overlæge for regionens akutlægebiler. Pressefoto
Annonce

Region Midtjylland: Fra den 1. februar bliver det speciallæge Allan Bach, der som ledende overlæge, får det overordnede ansvar for den daglige drift af regionens ti akutlægebiler.

Han skal blandt andet sikre udviklingen af kvaliteten i patientbehandlingen, og så får han en nøglerolle i forhold til at udvikle den nye regionale driftsorganisation, som er blevet etableret efter, at Region Midtjylland selv er begyndt at drive akutlægebiler og ambulancer.

41-årige Allan Bach, der er bosat i Aarhus, er speciallæge i anæstesiologi og intensiv medicin. Han er i dag ansat som overlæge på Regionshospitalet Randers på Operation og Intensiv-afdelingen. Han er samtidig afsnitsleder for akutlægebilerne i Randers og Grenå.

Desuden er han delegerende læge for præhospitalet og dermed ansvarlig for at sikre, at ambulancepersonalet er godt rustet til at sikre høj kvalitet i patientbehandlingen.

- Det bliver en masse spændende udfordringer, og jeg er ydmyg over for opgaven. Men jeg kender allerede organisationen godt og glæder mig til at samarbejde endnu tættere med de mange ambitiøse og dygtige kolleger. Jeg har en klar vision om, at akutlægebilerne fortsat skal være en velintegreret del af præhospitalet, og jeg vil arbejde for at sikre et rigtig godt dagligt samarbejde mellem vagtcentralen, ambulancer og akutlægebiler, akutafdelinger og de andre led i den samlede kæde, som skal sikre, at borgere, der bliver kritisk syge eller kommer alvorligt til skade i Region Midtjylland, får behandling i verdensklasse, siger Allan Bach.

Som ledende overlæge kommer Allan Bach til at indgå i præhospitalets ledergruppe og skal sammen med ambulancechefen lede akutlægebiler og ambulancer. Han indgår desuden i Anæstesiologisk Specialeråd og i det daglige samarbejde med de ledende overlæger i de anæstesiologiske afdelinger på regionens øvrige hospitaler.

Den nye ledende overlæge får ansvaret for blandt andet akutlægebilerne. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK

Skidt spil - men lærerig og brugbar træningskamp for Viborg HK

Annonce