Annonce
Navne

Ny ledende overlæge til det udfordrede Diagnostisk Center i Silkeborg

Niels Bang bliver fra 1. oktober konstitueret ledende overlæge på Diagnostisk Center i Silkeborg. Privatfoto
Niels Bang tiltræder 1. oktober som konstitueret ledende overlæge inden for radiologi på Diagnostisk Center på Regionshospitalet Silkeborg.
Annonce

Silkeborg: Hospitalsenhed Midt har nu fundet en midlertidig afløser til jobbet som ledende overlæge for radiologi på Diagnostisk Center på Regionshospitalet Silkeborg.

Fra 1. oktober bliver aarhusianske Niels Bang nemlig konstitueret ledende radiologisk overlæge som en del af centerledelsen sammen med ledende medicinsk overlæge Mikkel Gjesing Callsen og oversygeplejerske Knirke Hartmann Thomsen.

- Vi er utroligt glade for, at Niels har sagt ja til at hjælpe Diagnostisk Center videre gennem en udfordrende tid. Niels er kendt og respekteret som en utrolig dygtig radiologisk overlæge og er ydermere et meget behageligt menneske, som sammen med den øvrige centerledelse ville kunne have det rigtige fokus på såvel den faglige ledelse som medarbejderens trivsel, så vi har vurderet, at han er den helt rigtige til opgaven, siger lægefaglig direktør Claus Brøckner Nielsen.

Annonce

Rutineret overlæge

Niels Bang er 53 år og ny på Regionshospitalet Silkeborg, hvor han 1. juli begyndte som radiologisk overlæge.

Niels Bang bliver fra 1. oktober konstitueret ledende overlæge på Diagnostisk Center i Silkeborg. Privatfoto

Inden da har han arbejdet 18 år som speciallæge på Aarhus Universitetshospital. Sideløbende har han desuden været konsulent for Styrelsen for Patientsikkerhed, privatpraktiserende radiologisk læge og har været gennem skiftende vikariater i Norge. Niels Bang er også censor ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Med konstitueringen overtager han den stilling, som ledende overlæge Lasse Nørgaard i sommer forlod. Det primære fokus bliver ifølge ham selv og hospitalsledelsen at hjælpe med til at sikre den faglig udvikling, sikre det gode samarbejde og et godt tillidsfuldt arbejdsmiljø både i Røntgen og Skanning og på det samlede Diagnostisk Center.

- Samtidig vil jeg gerne invitere til samarbejde om at skabe de bedst mulige patientforløb, så Diagnostisk Center også fremover kan være et godt og spændende sted at arbejde – og et trygt sted at være patient, siger Niels Bang, der privat bor med sin familie i Højbjerg.

Niels Bang tiltræder formelt som ny leder den 1. oktober, og aftalen løber et år frem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Højtlæsning til kaffen

Viborg For abonnenter

Bestikkelsestiltalt betalte for renovering med sorte penge fra loftet: - Det bliver lidt billigere, når man lægger kontanter i det

Navne

Viborgs turisme har fået ny frontkvinde

Annonce