Annonce
Navne

Ny ledende overlæge til Operation og Intensiv på regionshospitalet

Martin Rostgaard-Knudsen bliver ny ledende overlæge for Operation og Intensiv på Regionshospitalet Viborg. Foto: Hospitalsenhed Midt
Martin Rostgaard-Knudsen bliver ny ledende overlæge for de cirka 300 ansatte i Operation og Intensiv på Regionshospitalet Viborg.
Annonce

Jobnyt: Afdelingen Operation og Intensiv på Regionshospitalet Viborg får ny afdelingsledelse, når Martin Rostgaard-Knudsen tiltræder som ny ledende overlæge.

Afdelingsledelsen tæller udover den ledende overlæge også oversygeplejerske Christine Dragsbæk Knudsen. Sammen skal de drive og udvikle afdelingen.

Martin Rostgaard-Knudsen er uddannet speciallæge i anæstesi og kommer fra en stilling som ledende overlæge på Regionshospitalet Horsens. Her har han tidligere arbejdet sammen med netop oversygeplejerske Christine Dragsbæk Knudsen, og han ser derfor frem til at fortsætte deres gode samarbejde på Regionshospitalet Viborg.

Hospitalsledelsen ser også frem til det nye samarbejde.

- Vi er rigtig glade for, at Martin har takket ja til jobbet. Vores valg er faldet på Martin, fordi han er visionær og udviklingsorienteret. Han er samtidig en nærværende, lyttende og energisk leder. Og han sætter patienter og medarbejdere i centrum og bærer fanen højt, når det kommer til kvalitet og patientsikkerhed. Det er en krævende opgave, Martin har takket ja til, men vi tror, det bliver godt at få Martin ombord for både afdelingen og for hele Hospitalsenhed Midt, siger lægefaglig direktør Claus Brøckner Nielsen fra Hospitalsenhed Midt, som hospitalet i Viborg hører under.

Annonce

Tilgængelighed er vigtigt

Det er vigtigt for den nye ledende overlæge, at patienterne oplever sammenhængende forløb på hospitalet, hvor der er fokus på at sikre en høj faglighed og sikkerhed.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med de dygtige medarbejdere og oversygeplejersken i afdelingen og blive en del af en spændende hospitalsenhed. Jeg ønsker at samle afdelingen og være en central samarbejdspartner for hospitalets mange andre afdelinger, siger Martin Rostgaard-Knudsen og fortsætter:

- Det er vigtigt for mig at være tilgængelig som leder, og at der er en flad struktur, så der er kort vej fra medarbejderne til ledelsen. Det er afgørende, at der bliver lyttet til medarbejderne, og at de har lyst til at gå på arbejde hver dag.

Martin Rostgaard-Knudsen er 38 år og bor i Skørping med sin familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Midtbyen: Behøver det være så grimt?

Annonce