Annonce
Viborg

Ny leder for Viborgs handicappede

Morten Kurth
Morten Kurth har masser af erfaring med sig til jobbet i Viborg Kommune.
Annonce

Viborg: Fra 3. august hedder Viborg Kommunes nye leder af Handicap Morten Kurth.

Morten Kurth kommer fra en stilling som souschef og leder af National Koordination ved Kontor for Socialtilsyn og National Koordination i Socialstyrelsen. Her har Morten haft ansvar for den nationale koordinationsstruktur, og han har gennem dette arbejde kendskab til handicaptilbuddene her i Viborg Kommune.

Fra arbejdet i Socialstyrelsen er Morten vant til at samarbejde med mange forskellige aktører, og om dette siger han:

- Uanset hvem samarbejdspartneren er, er jeg repræsentant for en respektfuld tilgang, der anerkender parternes forskellige positioner og håndterer dialogen professionelt.


Uanset hvem samarbejdspartneren er, er jeg repræsentant for en respektfuld tilgang, der anerkender parternes forskellige positioner og håndterer dialogen professionelt.


Morten har lang erfaring indenfor det sociale område, idet han oprindeligt er uddannet ergoterapeut tilbage i 2000. Siden har han taget en master i social integration og har ligeledes en projektlederuddannelse. Morten er pt. halvvejs gennem en lederuddannelse.

Morten er 45 år og bor sammen med sin familie i Langå.

Det var et enigt indstillingsudvalg, som har pegede på Morten Kurth.

Rie Andersen, souschef og leder af Udsatte & Socialafdelingen, har været konstitueret handicapleder, siden den tidligere leder, Kim Søgaard, 1. marts forlod stillingen til fordel for et job som socialchef i Varde Kommune

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Spillerne er glade - træneransættelse har givet ro, men skubber også til niveauet

Annonce