Annonce
Rundt om Viborg

Ny legeplads er et godt udflugtsmål

2. klasse fra Ørum Skole havde en god udflugt til den nye legeplads i Kvorning. Privatfoto
Annonce

Kvorning: De 21 børn i 2. klasse på Ørum Skole har nu godkendt den nye legeplads, som borgerne i Kvorning har anlagt. Børnene tog forleden på udflugt til legepladsen, og det blev en rigtig god oplevelse, fortæller Birthe Harritz fra Ørum Skole.

På grund af corona-restriktionerne kunne skolen ikke planlægge en udflugt, hvor man skulle køre med bus, så det blev i stedet til en cykeludflugt. På vejen mod Kvorning gjorde man ophold på en bondegård i Mollerup for at se på både store og  bittesmå katte og geder og for at løbe i labyrint, trække tov og kaste med hestesko. Børnene så ud til at more sig.

"Vi havde spaghetti med til gederne, men da gederne var lidt skræmte over de mange børn, ville de ikke æde, men så spiste børnene spaghettien. De legede, at de røg cigaretter," fortæller Birthe Harritz.

Annonce

Bedstemor kom med boller

Derefter cyklede man videre til Kvornings nye legeplads, hvor børnene straks gik i gang med at lege. Kort efter kom en af pigernes bedstemødre, der bor meget tæt på legepladsen, med nybagte boller og saftevand. Børnene nød at få noget at spise og drikke oven på den fem-seks kilometer lange cykeltur.

Efter et par timer på legepladsen fik børnene is, som de havde fået lov til at opbevare i bedstemorens fryser. Alle trampede godt i pedalerne, da turen på den nedlagte jernbanesti gik tilbage til Ørum Skole. De tre voksne, der var med, nød turen og var enige om, at legepladsen er et godt udflugtsmål, som kan anbefales.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

En hård nød at knække på Mellemvej

Viborg

Mindeord om Tove Nielsen

Viborg

Ny, stor Aldi åbner sidst på året

Annonce