Annonce
Sport

Ny mand i defensiven: VFF henter hollandsk U20-landsholdsspiller

Viborg FF forstærker sig fra den kommende sæson med den hollandske U20-landsholdsspiller Lars Kramer, som ser frem til at spille i den grønne trøje. Foto: VFF.
En 19-årig forsvarsspiller fra Holland har netop underskrevet en konkrakt med Viborg FF frem til sommeren 2022.

Viborg: Fra den kommende sæson skal den 192 centimeter høje hollænder Lars Kramer tørne ud i den grønne trøje for Viborg FF.

Defensivspilleren, som er en del af det hollandske U20-landshold, har netop skrevet under på en treårig kontrakt med klubben fra Kirkebækvej.

Lars Kramer kommer til Viborg på en fri transfer fra Groningen, som spiller i den bedste hollandske række, og den 19-årige hollænder ser frem til sit skifte til dansk fodbold.

- Klubbens ambitioner og værdier har fra første færd tiltalt mig. Jeg ser Viborg FF som en ambitiøs klub med et spændende potentiale, og jeg er ikke i tvivl om, at VFF er det helt rigtige valg for mig. Nu glæder jeg mig til at komme i gang, lære holdkammeraterne at kende og arbejde frem mod en spændende sæson, siger han til vff.dk.

Lars Kramer har spillet tre U20-landskampe for Holland, og han har tidligere været en del af Ajax Amsterdams anerkendte akademi, hvor han spillede fra 2010-2016.

VFF-sportschef Jesper Fredberg ser stort potentiale i den unge midtstopper.

- Vi er rigtig glade for at være nået til enighed med Kramer. Han er en stor og stærk forsvarsspiller, der samtidig er dygtig med fødderne. Han er godt skolet fra Holland, og vi har en forventning om, at Kramer med det samme kan bidrage til vores hold. Samtidig ser vi også et stort udviklingspotentiale i ham, og vi glæder os til at se ham i den grønne trøje.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Fredbergs første fase: Sådan har han præget Viborg FF

Viborg FF

Viborg FF mister engelsk førstemålmand - lejeaftalen er ophævet

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];