Annonce
Håndbold

Ny mand i midterforsvaret går forrest: Stoholm/Viborg skyder sig i spidsen

Stoholm/Viborg Håndbold vandt over Mors-Thy Håndbolds andethold. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Stoholm/Viborg Håndbold slog torsdag aften Mors-Thy Håndbold med 29-26 og spillede sig op på førstepladsen i 2. division. Daniel Just gjorde comeback og leverede en vild fight.

2. division: Det var to på papiret jævnbyrdige hold, som krydsede klinger torsdag aften i Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Både hjemmeholdet Stoholm/Viborg Håndbold og gæsterne fra Mors-Thy Håndbold 2 havde nemlig fået ni point ud af sæsonens første seks kampe.

Det var dog langt fra jævnbyrdigt i begyndelsen af opgøret, hvor Stoholm/Viborg var flyvende.

- Vi førte 10-3 efter et kvarter. Efter Randers-kampen (26-26, red.) havde vi snakket meget om at have den rette indstilling og udstråling, og spillerne kom ind til den her kamp med en sindssyg god indstilling til tingene. Det var vanvittigt godt både på banen og bænken i det første kvarter, sagde Stoholm/Viborg-træner Allan Kjær.

Men Mors-Thy 2 er et ungt og talentfuldt hold, og da Stoholm/Viborg begyndte at lave lige rigeligt med tekniske fejl, kom kontrabølgen rullende, og det lykkedes gæsterne at score fem gange i træk.

Stillingen ved pausen var 14-12 til Stoholm/Viborg.

Annonce

I anden halvleg kom Stoholm/Viborg godt fra land og førte en overgang med syv mål, men Mors-Thy gav ikke op. Hjemmeholdet bevarede dog et forspring på tre-fire mål og endte med at vinde med 29-26.

- Jeg følte, at vi var i kontrol, men der er altid lidt nervøsitet, når man møder et godt hold, sagde Allan Kjær.

Sejren sender Stoholm/Viborg op på førstepladsen i tabellen.

- Jeg er meget tilfreds med indsatsen. Vi har uden vores normale midterforsvar samt Frederik Fritsche, som dækkede to'er (back, red.) for os i sidste sæson, så jeg er stolt af drengenes præstation, sagde Allan Kjær.

To tidligere førsteholdsspillere i Stoholm, Daniel Just og Martin Allentoft, havde sagt ja til at give et nap med på 2. divisionsholdet, og især førstnævnte imponerede.

- Daniel fyldte meget i vores forsvar, og det var en vild indstilling, som han kom med. Han gik all in i alle situationer og var så meget over det hele, at jeg blev nødt til at tage ham ud efter otte minutter, så han kunne få noget luft.

- Han var med til at tænde noget i holdet, og han var en spiller, som man talte om efter kampen, sagde Allan Kjær.

Næste opgave for Stoholm/Viborg venter fredag den 15. november, hvor der fløjtes op til topkamp på hjemmebane mod Hjallerup IF.

Stoholm/Viborg Håndbold - Mors/Thy Håndbold 29-26 (14-12)

Håndbold, 2. division mænd

Mål Stoholm: Per Ryberg 6, Jacob Kühne 6, Kris Olesen 5, Mikkel Grønbech 5, Johnny Landberg 4, Daniel Just 3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce