Annonce
Viborg

Ny medarbejder hos Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning

Jacob Skyum er ny ejendomschef i Viborg Bolig- & Erhvervsudlejning. Privatfoto
Annonce

Viborg: Viborg Bolig- & Erhvervsudlejning har pr. 1/9-2020 ansat Jacob Skyum som ejendomschef.

Jacob Skyum har en bred håndværksmæssig erfaring. Han er oprindelig uddannet som tømrer og har i en periode haft selvstændigt murerfirma. Herudover har Jacob Skyum bygget og ombygget adskillige huse. Jacob Skyum har endvidere fungeret som salgschef i forsikringsbranchen og fungeret som ejendomsmægler ad flere omgange.

- Viborg Bolig- & Erhvervsudlejning forventer at kunne benytte Jacob Skyums brede vifte af kvalifikationer inden for hans nye arbejdsområde, som blandt andet vil være drift af alle virksomhedens boligudlejningsejendomme, herunder som det koordinerende bindeled til vore håndværkere og samarbejdspartnere og tillige sørge for opretholdelsen af vore gode servicemål og håndtering af henvendelser fra vore lejere.

- Herudover skal Jacob tage hånd om vore erhvervslejemål, herunder forestå udlejning samt forberedende istandsættelsesarbejder og klargøring til vore nye lejer, lyder det i en pressemeddelelse.

Jacob Skyum er opvokset i Viborg, hvor han også bor i dag sammen med sin kone Lotte og deres datter. Sønnen er flyttet til Aalborg for at studere. Fritiden bruger Jacob Skyum på jagt, gode timer med venner og familie, og ikke mindst masser af motion.

Annonce
Annonce
Viborg

Et sidste farvel til Carte Blanche

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Viborg

Udlændingeministeren er ikke dommer

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce