Annonce
Bjerringbro

Ny medarbejder i AIKC

Da Sussi Skovsborg Hviid 1. oktober 2020 overtog centerlederjobbet efter Axel Olsen overrakte han hende et anførerbånd. Arkivfoto: Hanne Bliksted

Ans: Corona-krisen har som mange andre steder også sat sit præg på hverdagen i Ans Idræts- og Kulturcenter, AIKC, hvor der har været meget stille meget længe.

Oven i corona-krisen har centrets bestyrelse overvejet, hvordan centerleder Sussi Skovsborg Hviid som den eneste fastansatte medarbejder skal klare alle opgaverne efter, at den tidligere centerleder Axel Olsen stoppede ved årsskiftet.

Men nu er der godt nyt fra centret, idet bestyrelsen fra16. august har ansat Kim René Jensen  som centerassistent. Han har en håndværksmæssig baggrund som tømrer og snedker og har også flair for økonomi og tal.

- Kim er lokal og er Ans IF helt ind i hjertet. Han har været fodboldtræner, spinning-instruktør og er formand for Rally Event. Han er selv aktiv spinner i Ans IF-motion og har også været en af de mange frivillige til diverse arrangementer i AIKC, lyder det fra Sussi Skovsborg Hviid, som sammen med bestyrelsen glæder sig til, at den nye medarbejder starter i AIKC i midten af august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce