Annonce
Viborg

Ny medieansvarlig i Mediehuset Viborg

Marie Mørup er ansat hos Mediehuset Viborg Stifts Folkeblad. Foto: Morten Pedersen
Viborgenseren Marie Mørup er "kommet hjem, hvor hjertet er", efter hun per 1. juni er ansat som medieansvarlig i Mediehuset Viborg, hvor hun bliver en del af holdet, der skal være med til at implementere nye strategier for Jysk Fynske Medier.
Annonce

Viborg: Hun kommer oprindeligt fra Rødding. Hun har gået på Viborg Handelsskole og boet i Viborg, siden hun var 19 år.

Siden blev Marie Mørup udlært i lingeributikken Hos Lis, inden hun fik jobbet som afdelingsleder i Sinnerup i Viborg.

Men i de seneste 12 år har Marie Mørups arbejdsmæssige hjemmebane dog været i det nord-østjyske som account manager hos Nordjyske Medier, hvor hun blandt andet har arbejdet med salg og rådgivning af tværmedielle løsninger, som handler om salg og om at rådgive kunderne om, hvor og hvordan det for den enkelte kunde bedst kan betale sig at bruge annoncekroner i krydsfeltet mellem dagblad, ugeavis, elektronisk avis og radio.

Det samme skal hun nu gøre hos Mediehuset Viborg Stifts Folkeblad.

- Jeg bor i Viborg og er viborgenser, og det vil jeg altid være. Nu har jeg arbejdet for Nordjyske i en del år, men det bliver noget andet at arbejde i den by, jeg bor i. Jeg kommer hjem, hvor hjertet er, siger Marie Mørup.

I Viborg skal hun ud over kunderådgivning og salg arbejde med de processer og strategier, som Jysk Fynske Medier gerne vil indføre i det lokale mediehus i en mediebranche, der er under stor forandring i disse år.

Privat bor Marie Mørup med sin mand Mark på Lupinmarken med deres to børn - Oliver på 18 år, der går på katedralskolen, og Laura på 14 år, der har sin skolegang på Viborg private Realskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce