Annonce
Viborg FF

Ny midtbanemand til Viborg - VFF henter tidligere hollandsk ungdomslandsholdsspiller

Viborg FF har hentet Justin Lonwijk på en lejeaftale frem til sommer. Foto: Viborg FF
Det har været en succes at hente hollandske Lars Kramer til Viborg. Nu er VFF igen på rov i Holland, hvor en tidligere hollandsk ungdomslandsholdsspiller er blevet lejet for resten af sæsonen.

Fodbold: Viborg FF henter nyt blod til den centrale midtbane.

I hollandske FC Utrecht har klubben fundet den 21-årige midtbanespiller Justin Lonwijk, som man har lejet frem til sommer - aftalen indeholder dog også en købsoption på den unge hollænder, som sportschef Jesper Fredberg har store forventninger til.

- Justin er en dynamisk boks til boks-midtbanespiller, som vi mener, passer godt ind i vores spillestil. Han har fået en god uddannelse i det hollandske system, og er både teknisk dygtig og samtidig god til at bruge sin store fysik. Han er sulten efter at bevise sig, og vi har en stor tro på, at han kan hjælpe os i de spændende kampe, der venter os, siger sportschefen i en pressemeddelelse.

Annonce

Justin Lonwijk er et produkt af storklubbens PSV Eindhovens ungdomsarbejde. Den offensive midtbanemand spillede meget og scorede relativt flittigt for PSV's ungdomshold. Eksempelvis står han på transfermarkt.com noteret for 20 mål i 50 kampe for PSV's U19-hold.


Han er sulten efter at bevise sig, og vi har en stor tro på, at han kan hjælpe os i de spændende kampe, der venter os

Jesper Fredberg, sportschef Viborg FF


Han spillede også med i ungdommens Champions League, ligesom han nåede at spille 24 landskampe og score et enkelt mål for hollandske ungdomslandshold fra U16 til U19-landsholdet.

Da han nærmede sig voksenfodbold blev han sendt fra PSV's U21 hold til Utrecht i 2019.

Her har han siden spillet med i to europæiske kampe og en enkelt kamp i Æresdivisionen, men ellers har han primært gjort sig på klubbens U23-hold, hvor han så til gengæld har spillet ret flittigt i de to seneste sæsoner.

I denne sæson har han ifølge transfermarkt.com spillet 12 kampe og scoret et enkelt mål.

Den unge hollænder glæder sig til at tage fat på karrieren i Viborg.

- Jeg er meget glad og spændt på at komme i gang her. Jeg har hørt meget godt om klubben, om spillestilen og at man gerne vil bruge unge spillere her. Det bliver en spændende udfordring for mig, og jeg glæder mig til at mærke presset i en klub, som har et stort mål for sæsonen, som jeg selvfølgelig også håber på at jeg kan bidrage til, siger Justin Lonwijk.

Den nye Viborg-spiller har en 18-årig lillebror, der også har talent for fodbold.  Han spiller aktuelt i den engelske Premier League-klub Wolverhampton.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce