Annonce
Kultur

Ny navngivningsaftale i Tinghallen: Nu er balkonen The Minding Balcony

På balkonen i Tinghallen, der nu er navngivet The Minding Balcony, står medejer af Minding Kjeld Høholt, direktør for Troels Møbler Bjarke Pedersen, direktør i Minding Svend Ø. Pedersen, Tinghallens direktør Claus Donslund og kommercielle chef Claus Hermann. Pressefoto
Tinghallen har indgået ny samarbejdsaftale med Møldrup-baserede møbelproducenter Minding, som dermed har fået lov at lægge navn til balkonen.
Annonce

Viborg: Tinghallens samarbejder med sponsorer har efterhånden udvidet sig til flere såkaldte "naming-aftaler", hvor sponsorerne til gengæld for økonomisk støtte får lov at lægge navn til et område eller en af afdeling af kultur- og kongreshuset.

Først kom BDO Lounge, så Comvent Arena og BE Foyer og nu The Minding Balcony.

Minding er et datterselskab af møbelproducenten Top-Line, der er baseret i Møldrup, og som i mange år har været partner i Tinghallen.

- Vi har længe gerne villet have en samarbejdspartner til balkonen, siger Tinghallens direktør, Claus Donslund, der nu ser mulighed for at lave en masse eksklusive arrangementer på balkonen.


Vi er sindssygt glade for, at det er lykkedes at lave en aftale med Svend P., Bjarke og Kjeld, der står bag firmaet Minding.

Claus Donslund, direktør i Tinghallen


- Så vi er sindssygt glade for, at det er lykkedes at lave en aftale med Svend P., Bjarke og Kjeld, der står bag firmaet Minding. At det så er samtidig er lykkedes at få en række fede, eksklusive møbler med en stærk bæredygtig profil med i aftalen er kun et plus, siger han.

Og netop bæredygtighed er i højsædet i det nye datterselskab.

- Firmaet henvender sig primært til "hospitality-sektoren", altså der hvor mange mennesker mødes og samles. Så da Tinghallen henvendte sig om muligheden for at udvidet samarbejde, var vi ikke sene til at slå til, fortæller Svend Ø. Pedersen, der er direktør i både Minding og Top-Line.

I Tinghallen er man glade for og stolte over aftalen, som er enormt vigtig især i disse tider.

- Det betyder alt for den fortsatte drift af Tinghallen, siger Claus Donslund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce