Annonce
Navne

Ny oversygeplejerske til Børn og Unge på Regionshospitalet Viborg

Ann Herling bliver 1. april ny oversygeplejerske på Børn og Unge Regionshospitalet Viborg. Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt
Ann Herling, der har stået i spidsen Hospitalsenhed Midts testaktiviteter, bliver ny oversygeplejerske på Børn og Unge fra 1. april.

Viborg: 1. april får Børn og Unge på Regionshospitalet Viborg ny oversygeplejerske.

Det er Ann Herling, der kommer fra en stilling som oversygeplejerske i "Covid – Test og Vaccination", hvor hun siden september 2020 har stået i spidsen for Hospitalsenhed Midts testaktiviteter og siden slutningen af 2020 desuden også for hospitalsenhedens vaccinationer.

I Børn og Unge bliver hun en del af afdelingsledelsen sammen med konstitueret ledende overlæge Jens Peter Nielsen.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af Børn og Unge. Jeg har altid set afdelingen som en afdeling med høj faglighed og med en medarbejdergruppe, som virkelig brænder for sit felt. Særligt glæder jeg mig til at arbejde i det tværfaglige miljø og til at være med til at give børn og forældre det bedst mulige behandlingsforløb, siger Ann Herling i en pressemeddelelse.

Annonce

Vant til børn på hospital

Den kommende oversygeplejerske på Børn og Unge har gennem sit mangeårige virke på Hospitalsenhed Midt samarbejdet med Børn og Unge i flere sammenhænge.

Som intensiv sygeplejerske var hun en del af den gruppe, som passede de dårlige børn, og som afdelingssygeplejerske i Dagkirurgien hos Operation og Intensiv var det hendes job at sikre de bedste patientforløb for børnene og deres familier.

Børn og Unge har været igennem en længere periode med uro og stor personaleudskiftning, men der er nu faldet ro på afdelingen, hvilket en statusrapport til hospitalsudvalget i januar også viser. Kun en enkelt speciallægestilling på afdelingen mangler at blive besat.

Ann Herling er 51 år. Hun blev uddannet sygeplejerske i 1998 og har arbejdet som sygeplejerske på Regionshospitalet Viborg det meste af sit arbejdsliv – de seneste 14 år som afdelingssygeplejerske i Dagkirurgien hos Operation og Intensiv, hvorfra hun fik orlov, da hun overtog ansvaret for Covid - Test og Vaccination i september 2020.

Hun fortsætter med ledelsen af Covid Test og Vaccination, indtil der i efteråret forventeligt kommer en væsentlig reduktion og en ændring i organiseringen af dette område.

Ann Herling bor i Skive med sin mand. Sammen har de to voksne børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Bedre natur kræver et langt sejt træk

Debat

Lyset for enden af tunnellen

Annonce