Annonce
Sport

Ny pris - folkebladet kårer Årets Sportsnavn - og du kan hjælpe til

Folkebladet vil fremover uddele en pris som skal hylde en præstation, som har har sat Viborg Kommune på landkortet nationalt eller internationalt. Nu kan du som læser indstille din kandidat til den nye pris.

Viborg: Når der i slutningen af januar afvikles Sportsgalla i Tinghallen vil en helt ny pris skulle uddeles.

I forvejen uddeler Viborg Elite en pris til Årets Talent og Årets Træner, men på folkebladet mener vi, at der længe har manglet en pris, som skal hylde et hold, en atlet eller en træner, som i løbet af det seneste år har gjort det ekstra godt - og derfor har gjort sig fortjent til mere end det skulderklap, som det er at modtage den årlige hæder som en af Viborgs mange sportsmestre.

Og det gør vi nu noget ved.

Folkebladets Årets Sportsnavn skal gives til en atlet, et hold eller en træner fra Viborg Kommune eller med tydelig tilknytning til kommunen, som i det forgangne år har ydet en præstation, som har gjort Viborg Kommune ære.

En præstation, som har sat Viborg på landkortet nationalt eller internationalt. Prisen skal ikke nødvendigvis gives til verdensmestre eller udøvere på absolut eliteniveau, men kan også gives til en person, et hold eller en klub, som i det seneste år har præsteret over evne og har leveret resultater, som overstiger forventningerne. Præstationen skal dog være udfoldet på et elitært niveau.

Annonce

Sådan kåres folkebladets Årets Sportsnavn

Frem til den 1. januar kan du via viborgfolkeblad.dk eller mailen sport@viborgfolkeblad.dk indtille kandidater til prisen.

Herefter indskærper folkebladets sportsredaktion sammen med en repræsentant fra Viborg Elite feltet til mindst tre og maksimalt fem kandidater.

Disse kandidater præsenteres i uge 2, hvor der også åbnes en afstemning på viborgfolkeblad.dk.

Denne afstemning er åben ind til udgangen af uge 3.

Herefter voterer en jury bestående af borgmester Ulrik Wilbek og sportsredaktør Danni Kristensen og finder vinderen.

Til Sportsgalla 2019 den 28. januar bliver prisen som Årets Sportsnavn uddelt.

Du har indflydelse

Prisen skal uddeles første gang til Sportsgalla 2019 den 28. januar, og som læser har du indflydelse på, hvem der får overrakt prisen på scenen.

Allerede nu kan du via en mail til sport@viborgfolkeblad.dk eller via formularen nedenfor indstille din kandidat til prisen.

Indstillingen skal indeholde navn, kontaktoplysninger på dig og en begrundelse for, hvorfor du mener, at din kandidat skal have prisen.

Vi indsamler kandidater frem til den 1. januar, hvorefter et panel bestående af en repræsentant for Viborg Elite sammen med folkebladets sportsredaktion indskærper feltet til mindst tre og maksimalt fem kandidater, som dyster om Folkebladets Årets Sportsnavn 2019.

Kandidaterne præsenteres i avisen og på viborgfolkeblad.dk i uge 2. Frem til udgangen af uge 3 kan du på folkebladets hjemmeside deltage i en afstemning, hvor du kan påvirke, hvem der skal have prisen i den sidste ende.

Det er resultatet af denne afstemning kombineret med en votering i en jury bestående af borgmester Ulrik Wilbek, og folkebladets sportsredaktør Danni Kristensen, som afgør, hvem der skal have prisen.

Fill out my online form.
Viborgs borgmester Ulrik Wilbek er med i den jury, som afgør, hvem der skal have Folkebladets Årets Sportsnavn 2019. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce