Annonce
Viborg

Ny Rema 1000 kan være på vej til Viborg

Ifølge avisens oplysninger er det i området ved den tidligere brugs på Gl. Aalborgvej, at Rema 1000 håber på at kunne åbne. Foto: Morten Pedersen
Avisen erfarer, at koncernen bag Rema 1000 gerne vil etablere sig med endnu en butik i Viborg. Det vil i så fald blive den femte af slagsen.
Annonce

Viborg: I foråret 2019 kunne Rema 1000 meddele, at man åbnede en ny butik i Arnbjerg. Det skulle så være den femte af slagsen inden for Viborgs bygrænse.

Men før Rema 1000 i Arnbjerg stod klar, kom kontrameldingen om, at Rema 1000 på Koldingvej ville lukke.

Dog ville Reitangruppen - der er koncernen bag Rema 1000 - fortsat gerne have en femte butik i Viborg. Det var bare ikke på daværende tidspunkt besluttet, hvor og hvornår en sådan butik kunne åbne.

Nu ser det ud til, at en placering er fundet.

I hvert fald forlyder det, at Rema 1000 vil åbne ny butik på Gl. Aalborgvej, hvor der tidligere lå en Dagli’ Brugsen.

Stephan Sørensen, der er direktør for Reitan Ejendomsudvikling, bekræfter, at man undersøger mulighederne i området.

- Vi har en interesse i at åbne en femte butik, og placeringen er uden for det område, som vi dækker i dag. Det er et underforsynet område i Viborg, siger Stephan Sørensen om en placering i det nordlige Viborg.

Han fortsætter:

- Men der er mange forhold, som ikke er afklaret endnu, og derfor kan vi ikke melde noget ud, siger direktøren, der heller ikke ønsker at kommentere, om nogle af nabobygningerne er i spil for at få plads til en Rema 1000, der normalvis vil være noget mere pladskrævende med både butik og parkeringsplads i forhold til, hvad den tidligere brugs kunne rumme.

Stephen Sørensen lover i samme forbindelse, at man vil melde noget ud, så snart der er konkret nyt i forhold til en ny butik, men lige nu afventer man altså afklaring på, om den ønskede placering kan lade sig gøre.

Rema 1000 har i forvejen fire butikker inden for Viborgs bygrænse. Arkivfoto: Jacob Schultz
Måske er en ny Rema 1000 på vej her. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Regulering af landbruget går for vidt

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce