Annonce
Bjerringbro

Ny sæson i majslabyrinten i gang

Esben Tøttrup er igen klar med majslabyrinterne i Bjerring. I år kan labyrinten fejrer ti års jubilæum. Arkivfoto: Annelene Petersen
Esben Tøttrup åbner igen sin majslabyrint, og denne gang er det tiende gang.
Annonce

Bjerring: Søndag den 26. juli åbnede landmand Esben Tøttrup sæson 2020 i sin majslabyrint.

- Der mangler godt nok lidt i  højden, lige nu er majsen cirka 160 centimeter høj, men der er godt gang i dem, så jeg vælger at starte op nu, siger Esben Tøttrup, der i år kan fejre jubilæum for labyrinten.

I år er nemlig tiende år med majslabyrint. 2010 var første gang, Esben Tøttrup åbnede for en majslabyrint, og den gang var det kun i uge 42.

Nu er der som nævnt gået ti år, og det er han ret stolt over.

- Første gang i 2010 havde labyrinten cirka 80 gæster, og sidste år var vi helt oppe på  1100 betalende gæster, fortæller han.

Annonce

På picnic i majsen

Han har gennem alle årene kun mødt positive mennesker, og har ikke mindst snakket med utrolig mange personligheder - også  gæster fra hele landet, selv fra udlandet.

Traditionen tro er der både opgave og spørgsmål, der skal løses i labyrinten. Dem kan alle være med til. Desuden er der en rebus med mange gange og blindgyder.


Første gang i 2010 havde labyrinten cirka 80 gæster, og sidste år var vi helt oppe på 1100 betalende gæster.

Esben Tøttrup


Når man er færdig med at udforske labyrinten, kan man slå sig ned ved borde og bænke, der står rundt om marken.

Som altid er man også velkommen til at tage sin egen picnickurv med. Stedet er også godt til at afholde familiekomsammen.

Der er åbent alle dage, og der lukkes først hen under aften, og ønsker man en aftentur, når solen går ned, så er det også muligt. Vil man lufte hunden samtidig, så er det også en mulighed, man skal blot huske at have vovsen i snor.

Esben Tøttrup har også indrettet labyrinten i forhold til de gældende covid-19 regler.

- Vi gør vores for, at gæsterne kan holde afstand samt spritte af.  Der er lavet mere plads på de fleste stier i majsen, så man kan kom forbi hinanden uden problemer, og der vil være håndsprit tilgængelig, fortæller Esben Tøttrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce